pomijając wstęp:"jestem nowy na forum" itd. przejdę od razu do pytania
jak w temacie
poszukuje wiatrówki najlepiej sprężynowej z systemem repetier (o ile to dobrze pisze)
ogólnie to chodzi o to aby przeładowanie/ włożenie śrutu było jak w snajperkach czy tam kbks
znaczy góra- tył- przód- dół
niezbyt interesują mnie PCP ( ze względu ze nie orientuje się co do kosztów utrzymania czy tam czego, jak wcześniej pisałem jestem zielony w tym temacie)
wolałbym sprężynową (choć zastanawia mnie czy w ogóle takie istnieją... bo nawet nie wiem czy naciągnięcie sprężyny takim małym czymś jest w ogóle możliwe )
ewentualnie wiatrówki na Co2 tez mogą być...
proszę o jakieś propozycje
cena niezbyt wygórowana (to ma być wiatrówka do strzelania kolo domu do puszek a nie na olimpiadę )
pozdrawiam i liczę na odpowiedź
maxxam11
PS. temat był początkowo napisany na iweb ale chciałem zasięgnąć porady też z innego forum a po drugie zaczęli tam mój post ignorować...
link do całego tematu na iwebie http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?t=996 ... sc&start=0
prosiłbym o odpowiedz na ostatni post (ewentualnie skomentowanie zamieszczonych tam odpowiedzi innych użytkowników) z góry dziękuję
Następny

@Edit: więc ok
nie lubię się przedstawiać ale jeżeli trzeba...
nie chcę zakładać nowego tematu więc napisze to tutaj...
mam na imię Max
mieszkam w Rzeszowie (dokładnie to w Łańcucie ale wiele osób nie wie gdzie on jest)
mam 16 lat (cyfry 11 przy nicku nie oznaczają mojego wieku

interesuję się komputerami, informatyką, siatkówką ale po tym jak dostałem od dziadzia wiatrówkę sprężynowa (Tiger NAB255 <--- nazwa bardziej jak jakiegoś czołgu czy coś

nie ma być to wiatrówka za parę tysięcy złotych tylko tania wiatrówka do postrzelania do puszek
jestem zielony w tym temacie wiec proszę o pomoc
no to tyle

PS.2 wiem że jestem za młody na wiatrówkę ale mój tata też pewnie chciałby sobie postrzelać ale niezbyt orientuje się w internecie...