Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
... nooo ... tylko z wyglądu , bo z CR20 o tej porze roku , raczej tak różowo by nie było . Niemniej strzelałem , wiem co można i potwierdzam swoją osobąpatrykd pisze:Zakład podjąłem w celu obrony dobrego imienia Hammerlaka AR20, czy też CR20 bo to siostrzane modele.
Brawopatrykd pisze: Myślę, że mi się udało ;-) .
widocznie umknęły Tobie chwile, kiedy Marcin ryzykując ołów w d..ie, ze strefy zagrożenia dawał Patrykowi wskazówki do poprawekGrossus pisze:Patryk najpierw zerował lunetę, ale szczerze to nie wiem jak to zrobił do końca
no bez jaj ...Grossus pisze:pozostałym to się po prostu przyfarciło
No ten moment doskonale kojarzę, jeden z namiarów pamiętam, że trafił 5 cm w dół i chyba 5 cm w prawo.esmar pisze:widocznie umknęły Tobie chwile, kiedy Marcin ryzykując ołów w d..ie, ze strefy zagrożenia dawał Patrykowi wskazówki do poprawekGrossus pisze:Patryk najpierw zerował lunetę, ale szczerze to nie wiem jak to zrobił do końca
Nie chciałem już pisać, ze w Poznaniu są tak dobrzy strzelcy, że za pierwszym podejściem do nieznnego karabinka od razu na 100m puszkę po coli zdejmują raz za razem. Nikt by nam nie uwierzył.esmar pisze:no bez jaj ...Grossus pisze:pozostałym to się po prostu przyfarciło