Wiatrówka za 600-700zł
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
Wiatrówka za 600-700zł
Jak część nowych użytkowników mogę powiedziec,że lubie sobie postrzelać,ale nie mam własnego sprzętu. Póki nie natrafiłem na to forum należałem raczej do tych zapaleńców, dla których liczy się tylko moc i niska cena wiatrówki w popularnych sklepach. Mówiąc kolokwialnie jestem "zielony" jeśli chodzi o znajomość wiatrówek i w pełni polegam na waszym doświadczeniu. Przechodząc do sedna sprawy szukam wiatrówki, która posłuży mi przez długi czas przy umiarkowanej eksploatacji. Jak napisałem w temacie chciałbym przeznaczyć na zakup 600-700zł,. Jest to raczej stała granica cenowa,ponieważ biorę pod uwagę koszty przesyłki i niezbędnych akcesori(kolejne koszta)
Po wielu raczej negatywnych opiniach"popularnych wiatrówek" skłaniam się do zakupu ze sklepu Cekaus
Slavia 631 Ultra,
Hatsan 95 Quattro Trigger SAS 4,5 mm
albo coś innego.
Z góry wielkie dzieki za pomoc.
Po wielu raczej negatywnych opiniach"popularnych wiatrówek" skłaniam się do zakupu ze sklepu Cekaus
Slavia 631 Ultra,
Hatsan 95 Quattro Trigger SAS 4,5 mm
albo coś innego.
Z góry wielkie dzieki za pomoc.
-
Kolego, sprzęt z CEKAUSa ma duży plus w postaci tego, że jeśli wybierzesz opcje tuningowaną, to wyjmujesz karabinek z pudełka i sobie strzelasz o nic się nie martwiąc. Jeśli chodzi o wybór wiatrówki, to szczerze, można Tobie doradzać, ale decyzje musisz podjąć sam, bo to Tobie ona ma pasować, a nie Nam 

Zoraki HP 01, Sharp Tiger, IŻ 61 carbon design + M/S ...
---Przepraszam za swoje skandaliczne zachowanie na Bemowie i obiecuję, że to się więcej nie powtórzy.
---Przepraszam za swoje skandaliczne zachowanie na Bemowie i obiecuję, że to się więcej nie powtórzy.
-
-
-
Możesz trafić np. to:
http://allegro.pl/rarytas-diana-35-z-19 ... 06257.html
albo wybrać coś z Cekausu. Najlepiej polować na dopieszczone używki, po tuningu w dziale K/S na iwebie.
http://allegro.pl/rarytas-diana-35-z-19 ... 06257.html
albo wybrać coś z Cekausu. Najlepiej polować na dopieszczone używki, po tuningu w dziale K/S na iwebie.
Daystate Merlyn S + Nitrex 3-9x42/SS 10x42
-
Chciałbym dojść do odległości ok 50m, jak się już nauczę strzelać na bliższych dystansach.
do czego: najpewniej tarcze, albo co przyjdzie pod rękę (oczywiście nie żywego)
Co do optyki... hmmm, ten temat zostawiam sobie na później (jak uzbieram pieniądze), ale jeśli coś by się znalazło w tym przedziale cenowym, to jak najbardziej.
do czego: najpewniej tarcze, albo co przyjdzie pod rękę (oczywiście nie żywego)
Co do optyki... hmmm, ten temat zostawiam sobie na później (jak uzbieram pieniądze), ale jeśli coś by się znalazło w tym przedziale cenowym, to jak najbardziej.
-
- Ściepnik
-
-
- Ściepnik
Jeśli bez optyki , to tylko Slavia ... potem Slavia i na koniec ... Slavia
S631 może być , mimo , że jest niskoenergetyczna , to posiada przyzwoite otwarte przyrządy celownicze i postrzelasz sobie spokojnie bez stresu.

Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam
... często nie tam , gdzie celujemy

HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam

-
- Ściepnik
Zauważyłem dopiero potem i niepotrzebną radę wywaliłem.
Widzisz faktu, która lepiej leży w twoim ręku nie można pominąć, to nie my będziemy z tego karabinka strzelać tylko ty. Jedni są zachwyceni Slawią, inni Hatsanem, jeszcze innym ani jedno , ani drugie nie pasuje, bo jakoś tak niewygodnie się trzyma, składa, za duże, za małe, etc...

Widzisz faktu, która lepiej leży w twoim ręku nie można pominąć, to nie my będziemy z tego karabinka strzelać tylko ty. Jedni są zachwyceni Slawią, inni Hatsanem, jeszcze innym ani jedno , ani drugie nie pasuje, bo jakoś tak niewygodnie się trzyma, składa, za duże, za małe, etc...
-
Jak by się koledzy wypowiedzieli na temat tych dwóch Slavii??
http://allegro.pl/slavia-631-lux-walthe ... 45725.html
http://allegro.pl/slavia-634-z-luneta-l ... 06415.html
http://allegro.pl/slavia-631-lux-walthe ... 45725.html
http://allegro.pl/slavia-634-z-luneta-l ... 06415.html
-
- Ściepnik
-
-
- Ściepnik
-
- Ściepnik
Dajcie już spokój z tym czeskim wiosłem, bo będzie musiał kajak dokupić. 
Może tak sami wymienicie swoje sprzęty na wiosła od pepików!
Bierz Hatsana 99/95 + Alchemik.
Wiatrówka do której łatwiej się "przyłożyć" dużo fajniejszy spust, no i wygląda jak należy i możesz go na ścianie wieszać.
Nie jak Slavkę w szafie chować...
Poza tym daruj sobie Ale...shit, bo nie wiadomo co sprzedający popsuł w wiatrówce.

Może tak sami wymienicie swoje sprzęty na wiosła od pepików!

Bierz Hatsana 99/95 + Alchemik.
Wiatrówka do której łatwiej się "przyłożyć" dużo fajniejszy spust, no i wygląda jak należy i możesz go na ścianie wieszać.
Nie jak Slavkę w szafie chować...

Poza tym daruj sobie Ale...shit, bo nie wiadomo co sprzedający popsuł w wiatrówce.
BMK40 by Hogan + Hawke Vantage 4-12x40 & BMK20 by JesperKyd + PP 3-12x42AO & MP61 + Mizugiwa 2.5-7x28 & Marksman 2004 & cdn...