I czyba jeszcze:Hiszpan63 pisze:Nooo nie wiem ...
... jak ja nienawidzę sprawdzać po swojemu ...
... jak ja nienawidzę HW90 ...
... wogóle nie lubię HW ...
... jak ja nienawidzę powiększenia powyżej x4 ...
Moderator: Hiszpan63
I czyba jeszcze:Hiszpan63 pisze:Nooo nie wiem ...
... jak ja nienawidzę sprawdzać po swojemu ...
... jak ja nienawidzę HW90 ...
... wogóle nie lubię HW ...
... słusznie ... odwrócimy lunetęStarszy_Pan pisze:I czyba jeszcze:
... jak ja nienawidzę powiększenia powyżej x4 ...
Przemek wiem że żadną . To było pytanie Retoryczne i żartobliwe . Ale jak by co to browarek(i) czy podobna waluta . Zdążyłem się zorientować że strzelec z Ciebie nieprzeciętnie ponadprzeciętny, tak jak ze mnie marny, dlatego po prośbie idę .Hiszpan63 pisze:Żadną ... już powinieneś zauważyć , że robię to często , ale nigdy za coś Przyjedziesz , postrzelamy , zobaczymy ..Kiersnowski Art pisze:Że tak się zapytam jaką walutą mogę wpłynąć na zmianę z "no nie wiem" na "no dobra sprawdzę"
... noo dobra , sprawdzę
Czasem warto posłuchać.Kiersnowski Art pisze: Wygląda na to że Maximus trafił, chyba jednak to lupka drgnęła,
Kolejne co zauważyłem, powiększenie x12 zmiana na x24 wchodzą peletki na punkt, powiększenie x6 na x12 podobnie, natomiast x6 i od razu na x24 to przy x24 cm w dół peletki biją.
Adam głównie do tarczy strzelam, najlepsze skupienia to serie 8 strzałów mieszczę w polu o śr 1 gr na odległości 35m jak ostatnio ćwiczę. Pozycja oczywiście oparto-podparta o samochód.AdamWawa pisze:A ja mam jedno pytanie, jak często wcześniej strzelałeś do tarczy i jakie było skupienie ? Kurczy dwa pytania wyszły , bo coś mi świta ...
Maximus zawsze warto słuchać, ale należy również sprawdzić, zwłaszcza gdy obserwacje wcześniejsze niekoniecznie potwierdzały sugestie.maximus pisze:Czasem warto posłuchać.Kiersnowski Art pisze: Wygląda na to że Maximus trafił, chyba jednak to lupka drgnęła,
Kolejne co zauważyłem, powiększenie x12 zmiana na x24 wchodzą peletki na punkt, powiększenie x6 na x12 podobnie, natomiast x6 i od razu na x24 to przy x24 cm w dół peletki biją.
Adam podpórka to moja dłoń. Na starej lupce najlepsze skupienia miałem podobne. Na beżowym kiedyś wrzuciłem fotkę najlepszej tarczki, strzelana z użyciem Hawkee i na około 50m, a nie jak na CP na około 33-35m tak mnie więcej. Ja zdaję sobie sprawę i jestem pewien że mój Karabinek jest i będzie jeszcze długo długo długo lepszy niż ja.AdamWawa pisze:Jeśli chcesz wyeliminować uszkodzenie lupki, to zamontuj inną ( nawet tą co miałeś luzem na Bemowie ) i na niej sprawdź skupienie, jeśli będzie lepsze - wina lupy, jeśli gorsze wina ... wszystkiego innego A jeszcze, podpórka to autko? A poduchę, czy coś innego podkładasz?