Pomóżcie wybrać którą z pięciu
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
Wcale nie dokonałem wyboru . Napisałem tego posta właśnie po to by się dowiedzieć co jest wadą a co zaletą tych wiatrówek, które wymieniłem. Dużo daliście mi do myślenia i pokazaliście drogę na którą wkroczyć. Dziękuję za cierpliwość. Poczytam, rozejrzę się za dobrą ceną i na pewno wybiorę jedną z tych co mi Państwo poleciliście. Myślę że ten temat już do zamknięcia. Gdy dokonam zakupu, napiszę by pochwalić się nowym sprzętem. PoZdrawiam.
-
- Ściepnik
No to pech bo tego szajcu mu nikt nie poleci !!!!Szkoda , że nie widział miny gościa który zakupił ten karabinek i przyszedł strzelać na strzelnice w Dąbrowie Górniczej.Jakiego szału dostał że za 1100 złotych wydane z optyką walthera się kompletnie nie nadaję do strzelania .Bida było wyzerować ten zestawik a i na tarczach totalny siewnik.
Może do kolegi trzeba stanowczo i po chłopsku....
Nie kupuj tego to totalny badziew i szaleństwo cię przy nim ogarnie a z relaxu i zadowolenia będą nici !!!!!!!
Może tak zrozumie

Może do kolegi trzeba stanowczo i po chłopsku....
Nie kupuj tego to totalny badziew i szaleństwo cię przy nim ogarnie a z relaxu i zadowolenia będą nici !!!!!!!

Może tak zrozumie

Ostatnio zmieniony 2012-03-13, 18:28 przez pala30, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ściepnik
-
- Ściepnik
Opcja zalecana, przed pochopnym wydaniem kasy.tregarth pisze:Rafiks, jesteś z Piły (kurna w końcu ktoś) ja też. Jak chcesz możemy się zgadać na strzelanie, przytargam swoją Slavię i może podjedzie kumpel z Air Masterkiem. Strzelisz, zobaczysz, zastanowisz się,
W ten weekend ma być ładna pogoda, zmawiajcie się

Uczę się strzelać od nowa

-
Ooo bardzo chętnie
będę miał chociaż jakieś rozeznanie
A chodzisz strzelać do Tarczy na Powst. Wielkopolskich? To zgadamy się na priv lepiej.
Do Krystian:
No przyznam, że całkiem dobry sprzęcik mają na tym Cekausie. Jeżeli wszystko jest tak przez nich dopracowane, w tym co sprzedają, to chyba skuszę się na tego hatsana 55 qt sas albo odszukam tego BSA supersports tactical. Nie potrzebuję już podpowiedzi. Gdy nie będę czegoś wiedział to zapytam kolegów.
Pozdrawiam i dzięki jeszcze raz.

Do Krystian:
No przyznam, że całkiem dobry sprzęcik mają na tym Cekausie. Jeżeli wszystko jest tak przez nich dopracowane, w tym co sprzedają, to chyba skuszę się na tego hatsana 55 qt sas albo odszukam tego BSA supersports tactical. Nie potrzebuję już podpowiedzi. Gdy nie będę czegoś wiedział to zapytam kolegów.
Pozdrawiam i dzięki jeszcze raz.
Ostatnio zmieniony 2012-03-14, 17:40 przez Rafiks, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Ściepnik
-
Rafiks, do Tarczy jeszcze nie śmigam bo mają tam remont , chcą tam otworzyć Centrum Strzeleckie (chyba że już otworzyli), ale strzelam na poligonie na Bydgoskiej, ewentualnie po wcześniejszym umówieniu się można skorzystać ze strzelnicy policyjnej, też a Bydgoskiej.
Odezwij się w przyszłym tygodniu to ustalimy jakiś termin.
Odezwij się w przyszłym tygodniu to ustalimy jakiś termin.
-
Panowie. Jeśli można proszę o szybką odpowiedź czy licytować ten zestaw wiatrówek sharp
wszystkie trzy są na pompowanie > ? http://allegro.pl/sharp-innova-1210-b3- ... 49774.html

-
- Ściepnik
-
-
No i doszła wiatrówka. Po pierwsze zamówiłem od jednego sprzedawcy hatsan 90 stg qt sas i do tego zakupiłem u niego śrut jsb exact 4,5 mm.
Po pierwsze miałem zadać pytanie o koszt wysyłki w razie zakupu kilku rzeczy. Zadałem je więc, czekałem aż odpowie 3 dni! W końcu zadzwoniłem to się dowiedziałem i zrobiłem przelew. Na następny dzień sprzedawca dzwoni i pyta się mnie jaki śrut ma do tego być. Śmieszne ale prawdziwe, widzi co zamawiałem a dzwoni i pyta o takie coś.
Na kolejny dzień wiatrówka dotarła.
Teraz jeszcze zabawniej. Tak jak pisałem zamówiłem Hatsan 90 stg qt sas. A co otrzymałem ??? Hatsan 80 stg qt sas! Mało tego: na karcie gwarancyjnej czytam warunki gwarancji: odpowiednie dokumenty
tj. ważna karta gwarancyjna, dowód zakupu itp. i co się okazuje? Sprzedawca nie dołączył nawet dowodu zakupu, żadnego rachunku potwierdzającego zakup, jedynie ta gwarancja.
Doradźcie co zrobić w tym przypadku.
Ponieważ hatsan 80 a 90 niczym chyba się nie różni, to może go zostawić już a napisać do sprzedawcy o dosłanie potwierdzenia zakupu?
Gdybym chciał zmienić wiatrówkę na tą co zamówiłem musiałbym płacić znów za wysyłkę i z kolei pewnie zaczekałbym się zanim by przyszła ta prawidłowa.
Co o tym sądzicie?
Jeszcze jedno, jakby ktoś chciał kupić u tego sprzedawcy na allegro to odradzam zakupy u :
BYWORD SŁAWOMIR ZAURSKI
Firma "GART"
PÓŁNOCNA 14
95-020 JUSTYNÓW
REGON: 100477710
NIP: 728-248-59-04
Sprzedawca albo robi to celowo albo jest jakiś chyba upośledzony.
Po pierwsze miałem zadać pytanie o koszt wysyłki w razie zakupu kilku rzeczy. Zadałem je więc, czekałem aż odpowie 3 dni! W końcu zadzwoniłem to się dowiedziałem i zrobiłem przelew. Na następny dzień sprzedawca dzwoni i pyta się mnie jaki śrut ma do tego być. Śmieszne ale prawdziwe, widzi co zamawiałem a dzwoni i pyta o takie coś.
Na kolejny dzień wiatrówka dotarła.
Teraz jeszcze zabawniej. Tak jak pisałem zamówiłem Hatsan 90 stg qt sas. A co otrzymałem ??? Hatsan 80 stg qt sas! Mało tego: na karcie gwarancyjnej czytam warunki gwarancji: odpowiednie dokumenty
tj. ważna karta gwarancyjna, dowód zakupu itp. i co się okazuje? Sprzedawca nie dołączył nawet dowodu zakupu, żadnego rachunku potwierdzającego zakup, jedynie ta gwarancja.
Doradźcie co zrobić w tym przypadku.
Ponieważ hatsan 80 a 90 niczym chyba się nie różni, to może go zostawić już a napisać do sprzedawcy o dosłanie potwierdzenia zakupu?
Gdybym chciał zmienić wiatrówkę na tą co zamówiłem musiałbym płacić znów za wysyłkę i z kolei pewnie zaczekałbym się zanim by przyszła ta prawidłowa.
Co o tym sądzicie?
Jeszcze jedno, jakby ktoś chciał kupić u tego sprzedawcy na allegro to odradzam zakupy u :
BYWORD SŁAWOMIR ZAURSKI
Firma "GART"
PÓŁNOCNA 14
95-020 JUSTYNÓW
REGON: 100477710
NIP: 728-248-59-04
Sprzedawca albo robi to celowo albo jest jakiś chyba upośledzony.
-
- Ściepnik
Jeżeli pomyłka nastąpiła z winy sprzedającego masz prawo , żądać zapłaty za przesyłkę w obie strony wymieniając towar.To zasrany obowiązek tego kto się pomylił !!!!!!
Oczywiście nie każdy sprzedawca jest sprawiedliwy i nie którzy wykręcają się od odpowiedzialności.
Ja osobiście nie raz tam kupowałem śrut i nie było problemów.
Zacznij w delikatny sposób załatwiać sprawę bez krzyków po w ten sposób nic nie załatwisz.Hatsan 90 zamawiany był więc taki powinieneś dostać.80 ma inną osadę system chyba ten sam.Ale to nie zmienia faktu , że to nie ten sam karabinek który zamawiałeś.
Jeżeli chcesz 90 śmiało pisz do sprzedawcy , że popełnił błąd i żądasz wymiany NA JEGO KOSZT !!.
Pozdrawiam i powodzenia
Oczywiście nie każdy sprzedawca jest sprawiedliwy i nie którzy wykręcają się od odpowiedzialności.
Ja osobiście nie raz tam kupowałem śrut i nie było problemów.
Zacznij w delikatny sposób załatwiać sprawę bez krzyków po w ten sposób nic nie załatwisz.Hatsan 90 zamawiany był więc taki powinieneś dostać.80 ma inną osadę system chyba ten sam.Ale to nie zmienia faktu , że to nie ten sam karabinek który zamawiałeś.
Jeżeli chcesz 90 śmiało pisz do sprzedawcy , że popełnił błąd i żądasz wymiany NA JEGO KOSZT !!.
Pozdrawiam i powodzenia
-
Napisałem od razu jak rozpakowałem przesyłkę.
Witam, doszła wiatrówka. Zamawiałem hatsan 90 stg qt sas, a otrzymałem hatsan 80 stg qt sas.
Do tego nie ma żadnego dowodu zakupu tj. rachunek fiskalny.
Proszę o odpowiedź.
sprzedawca odpowiedział tyle:
Witamy
Musiała nastąpić jakaś pomyłka przy pakowaniu a dowód zakupu pewnie będzie w gratisach. Prosimy sprawdzić.
Pozdrawiamy.
i to wszystko??? gdyby sprzedawca był sprawiedliwy sam by zaproponował wymianę na taki jaki miał być. Śmieszne i tyle.
Witam, doszła wiatrówka. Zamawiałem hatsan 90 stg qt sas, a otrzymałem hatsan 80 stg qt sas.
Do tego nie ma żadnego dowodu zakupu tj. rachunek fiskalny.
Proszę o odpowiedź.
sprzedawca odpowiedział tyle:
Witamy
Musiała nastąpić jakaś pomyłka przy pakowaniu a dowód zakupu pewnie będzie w gratisach. Prosimy sprawdzić.
Pozdrawiamy.
i to wszystko??? gdyby sprzedawca był sprawiedliwy sam by zaproponował wymianę na taki jaki miał być. Śmieszne i tyle.