...może nikt nic nie napisze...kamil0qwe pisze:Ale jak nikt nic na temat nie napisze to po prostu będę mozolnie przeszukiwał fora, notował.
Używana wiatrówka karabinek do 300zł
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
-
- Ściepnik
Teraz to mnie rozbawiłeś.kamil0qwe pisze:JesperKyd, niczego nie oczekuje ale gdyby znalazł się ktoś na tyle uprzejmy który chciał by poświęcić bezinteresownie kawałek czasu ze swojego cennego życia na podzielenie się informacjami które ma w głowie i zdobył je po przez doświadczenie, to było by dobrze.
Jak myślisz, skąd tyle tekstów na forum, z kosmosu?
My poświęcamy dużo czasu temu forum a Ty całą naszą wiedzę chcesz wszystko mieć w sekundę.
Zwykły leń z Ciebie i tyle. Każda z podanych przez Ciebie została już opisana i oceniona wielokrotnie. A nikt dla Ciebie wyjątku nie będzie robił i pisał po raz kolejny to samo bo się Tobie czytać nie chce.
Wiatrówka będzie twoja i Ty będziesz z niej strzelał a nie nikt z nas. Więc sam zdecyduj która. Dostęp do forum masz nieograniczony i nikt niczego nie ukrywa przed Tobą.
Dodam tylko że czytając forum otrzymasz więcej niż przypuszczasz. Nie tylko gotową odpowiedź.
BMK40 by Hogan + Hawke Vantage 4-12x40 & BMK20 by JesperKyd + PP 3-12x42AO & MP61 + Mizugiwa 2.5-7x28 & Marksman 2004 & cdn... 

-
Tu nasz kolega ma całkowitą racje.JesperKyd pisze: Dodam tylko że czytając forum otrzymasz więcej niż przypuszczasz. Nie tylko gotową odpowiedź.
Ja mogę Ci powiedzieć na własnym przykładzie nie pisz co byście wybrali lub co radzicie kupić, bo i tak postąpisz po swojemu...
Czytaj czytaj i jeszcze raz czytaj.
Ja czytając na temat różnych karabinków testy opinie właścicieli naprawdę się sporo nauczyłem nie zadając nawet raz pytania co kupić.
Fakt jest to czasochłonne ale naprawdę zdobyta wiedza procentuje.
Prawie rok czekałem przeglądałem alle.....pl aż w końcu trafiła się oferta s410f. A przecież AT44 są sporo tańsze nowe niż ja kupiłem używkę.
Jeśli jesteś z tego Naruszewa co myślę to zapraszam.
Znawca ze mnie żaden ale zawsze możemy pogadać i postrzelać z bmk-i(chińskiej) i AAs410
Może stwierdzisz ze warto dozbierać na coś lepszego nie koniecznie pcp
UFFF

PS. Jak to by było fajnie jak każdy użytkownik zaznaczył by swoje położenie na mapie.
Można by znaleźć nieraz kolegów po lufie

Ostatnio zmieniony 2012-01-16, 22:16 przez stiven22, łącznie zmieniany 1 raz.
Air Arms s410f 4,5 mm +BKL 237 + Hawke varmint II 4-16x44 AO Mil Dot
-
- Ściepnik
To jest propozycja warta każdej złotówki wydanej na bilet ...stiven22 pisze:Jeśli jesteś z tego Naruszewa co myślę to zapraszam.
Znawca ze mnie żaden ale zawsze możemy pogadać i postrzelać z bmk-i(chińskiej) i AAs410
Może stwierdzisz ze warto dozbierać na coś lepszego nie koniecznie pcp

Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam
... często nie tam , gdzie celujemy

HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam

-
-
- a proszęstiven22 pisze:PS. Jak to by było fajnie jak każdy użytkownik zaznaczył by swoje położenie na mapie.
Można by znaleźć nieraz kolegów po lufie

No czytam, czytam, czytam, w ogóle sporo czytam w internecie i to na przeróżne tematy bo nie tylko o wiatrówkach, to tylko jedno z moich hobby
Zgłębiam wiedzę od wiatrówek po przepisy kulinarne
Co do zakupu to się wstrzymam, poczekam na dobrą okazje i ustrzelę ją jak snajper, a nie kupując bezmyślnie jak samobójca 

-
Ja o tym wiedziałem i jestem nawet na niej ale jestem pewien że nie każdy tam się odhaczył.tregarth pisze:- a proszęstiven22 pisze:PS. Jak to by było fajnie jak każdy użytkownik zaznaczył by swoje położenie na mapie.
Można by znaleźć nieraz kolegów po lufiehttp://nasze-wiatrowki.pl/googlemap.php

To czy sie ktoś odhaczy to osobista sprawa he he

Air Arms s410f 4,5 mm +BKL 237 + Hawke varmint II 4-16x44 AO Mil Dot