Baikal IJ-22 parametry/cena/info ?

Sprzęt sprzed 1985 roku

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze, krzysztof

Baikal IJ-22

Baikal IJ-22 parametry/cena/info ?

Post autor: Baikal IJ-22 »

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów,

Otóż niedawno przypadkiem stałem się posiadaczem wiatrówki (prezent od babci po dziadku) Baikal IJ-22 :-)

Proszę Was o opinie i wszelakie parametry technniczne na temat tej wiatrówki oraz cenę ewentualnej sprzedaży, choć trochę się wacham bo przyznam że jest to moja pierwsza wiatrówka i na dodatek jest dość wygodna i fajnie się z niej strzela, dlatego też rozważam ku czemu sie skłaniam przeprowadzić jej remont generalny bo nie wiadomo jak ze sprezyna i smarowaniem w takowej wiatrowce. Ponizej zalaczam link do wiatrowki.
Awatar użytkownika
Grossus

Post autor: Grossus »

http://www.wsststrzelec.pl/
"A teraz szybko zanim dotrze do nas że to bez sensu" - Król Julian
Awatar użytkownika
bonzoo
-#Srebrny Dobromir
-#Srebrny Dobromir

Post autor: bonzoo »

Hmm... zdjęcie w linku jak widzę nie Twojej wiatrówki... :P pokaż jak wygląda Twoja. Remont Iż'a to dość prosta sprawa. Na forach pełno info jak i co zrobić. Dasz radę.
Baikal IJ-22

Post autor: Baikal IJ-22 »

hehehe nie to moja wiatrówka tylko instruktaż napisałem po angielsku :D :P Wiem wiem wrzucę parę zdjęć wkrótce jak naprawdę moja wygląda, a tamto poprostu wrzuciłem gdyż chodziło mi o model jaki posiadam by lepiej mogli ludzie sie zorientować :-)

A ten pokaz demontażu i montażu już mam wydrukowany bo zabieram się pewnie na weekendzie za jej przesmarowanie itd bo nie wiem czy kiedykolwiek było w niej to robione:-D