Jak niektórzy z was wiedzą jakiś czas temu stałem się szczęśliwym posiadaczem wiatrówki Slavia 634. Wiatrówka jest ubrana w świetną osadę autorstwa Darasa
Postanowiłem ją pokazać (zdjęcia robiłem latem ale dopiero teraz przysiadłem żeby je wstawić)
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Bardzo ładnie się prezentuje w tym drewienku , gratuluję nabytku . O ile pamiętam , to slavke zanabyłeś w ramach wymiany za" czerwoną smoczycę"
Jak Ci się z niej strzela ? czy wyniki są lepsze w porównaniu z" czerwoną smoczycą" ?
pozdrawiam Janusz
Crosman C1K77+PP 4x32 AO - Iż-38 klasic. B2 po remoncie i ma się dobrze
Nowy nabytek TYTAN GS-750 + Kandar 3-9x40
januszmariusz pisze:Jak Ci się z niej strzela ? czy wyniki są lepsze w porównaniu z" czerwoną smoczycą" ?
- strzela się miodnie, aczkolwiek o wynikach mówić nie można, ponieważ sprężyna to zupełnie inna technika. Zwiększył się zasięg skuteczny i z 20m w pozycji siedzącej spokojnie kładę zwierzaczka z KZ'ką 40mm. Planuję zwiększać odległość i zmniejszać KZ'kę ale to z czasem. Ogólnie jestem wniebowzięty i kiedy tylko mam okazję strzelam. Niestety tych okazji jakoś było mało od wakacji.
donkihot pisze: od tej piły tarczowej bym ją odstawił bo szkoda drewienka (jak by się piła rozochociła)
- piła była spacyfikowana, w związku z wyjętym silnikiem