poszukiwane pomieszczenie -strzelanie pistoletowe CO2 zimą
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
poszukiwane pomieszczenie -strzelanie pistoletowe CO2 zimą
Witam....jak w temacie -może ktoś z kolegów strzela w zimie w pomieszczeniu gdzie temperatura będzie na tyle wysoka aby nie obniżać drastycznie parametrów CO2....ostatnie moje strzelania na powietrzu pokazują dobitnie jak spada efektywność CO2 ....nie ma szansy strzelać sensownie bez dłuższych przerw miedzy strzałami ....preferuję trening raczej dynamiczny i jeśli nie znajdę możliwości strzelania w pomieszczeniu to niestety będę musiał zakonserwować pistolet na zimę
))....chętnie dołączyłbym do kogoś kto w warszawie ma możliwość strzelania w pomieszczeniach o temperaturze plusowej....najchętniej Bielany lub Żoliborz

strzelać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej....
-
-
- Ściepnik
... 15 zł ... warunek ; cały osprzęt własnyArnie pisze:Na ZKS-ie jest "kanciapa" do strzelania na 10m. Nie wiem ile kosztuje teraz , ale mniej nic odkryta 50-ka.

Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam
... często nie tam , gdzie celujemy

HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam

-
-
-
- Ściepnik
-
-
- Ściepnik
-
Przemku co rozumiesz przez cały osprzęt własny?...czy dotyczy to również grzejnika aby tą kanciapę ogrzać do w miarę normalnej temperatury?:)))...czy tylko sprzęt do strzelania i ewentualne cele?....tak czy inaczej wybiorę się tam bo to najbliżej mnie...bliżej niż do was na bemowo na grila niedzielnego:))....Hiszpan63 pisze:... 15 zł ... warunek ; cały osprzęt własnyArnie pisze:Na ZKS-ie jest "kanciapa" do strzelania na 10m. Nie wiem ile kosztuje teraz , ale mniej nic odkryta 50-ka.
kurde marzy mi się jakaś mały opuszczony pawilon który by można przystosować na taką "zimową strzelnicę"...ehhhh

-
- Ściepnik
Sprzęt do strzelania , śrut , tarcze. Grzejnik - słoneczko w sezonie zimowym jest.npv8 pisze:Przemku co rozumiesz przez cały osprzęt własny?...czy dotyczy to również grzejnika aby tą kanciapę ogrzać do w miarę normalnej temperatury?:)))...czy tylko sprzęt do strzelania i ewentualne cele?...

Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
... często nie tam , gdzie celujemy

-
No to pewnie nie będę miał innego wyjścia tylko przetestować tą miejscówkę na ZKS-sie..........swoją drogą to znalazłyby się fajne pomieszczenia na Fortach Bema-opuszczone koszary, o które nikt nie dba.... kombinacje pomieszczeń są takie że nadawałyby się i na strzelanie krótkie i na dłuższe do 50m - w korytarzach łączących poszczególne sale.... są też inne pomieszczenia-opuszczone magazyny zamknięte na kłódkę z których nikt nie korzysta-na tyle duże że można by mieć długie i krótkie dystanse .....ale jak się dowiedziałem że zarządcą tych obiektów jest Agencja Mienia Wojskowego to mając przed oczami przyszłą drogę składania pism i wniosków ew próśb o udostępnienie z zachowaniem drogi służbowej:))))...to mnie wena opuściła...jedyna szansa byłaby jakby się wziął za to emerytowany wojskowy-może swojemu byłoby łatwiej....swoją drogą kto jak kto ,ale wojsko powinno przychylnie patrzeć na wykorzystanie w celach strzeleckich niszczejących i zapuszczonych pomieszczeń z których nie korzysta nikt.....