Nettle pisze:... a co do tych "znikających problemów" Januszu małe dzieci często zasłaniają sobie twarz wierząc, że nikt ich wtedy nie zobaczy, dorosły człowiek jednak zna całą prawdę... jakieś wnioski ?
... ...Brawo Natali !! .. ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
green_thunder pisze:...a może niech Natalia wprzódy kupi jakiś karabinek, to potem pogadamy, jak się dostosować...takie trochę bicie piany, jak na razie...
Jak już raz spróbowała , to pewnie chengowi13 nie odpuści ... ... no ... strzelania A widziałem , że i konio maczał palce w tym strzelaniu , to pewnie też będzie więcej okazji przed zakupem ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Co to to nie ! ja nikogo naciągać nie będę , chciałam spróbować z prosiaka dostałam możliwość, skorzystałam to tyle- za co jestem wdzięczna ... i racja póki co nie ma co rozmyślać bo jestem na etapie szukania czegoś dla siebie ... zanim to jednak zrobię będę ćwiczyć w klubie i jak już wspomniałam w praniu wszystko wyjdzie
Nettle pisze:jak już wspomniałam w praniu wszystko wyjdzie
... no tak , ... typowo kobiece podejście do sprawy ... ...
... ... a uważasz , że cokolwiek trzeba prostować ?? ... Ja to nazywam poczuciem humoru i humorem sytuacyjnym ...
Brawo, piękne i cięte odpowiedzi Zapraszamy na strzelnicę, nawet bez dmuchawki. Sama widziałaś, że zawsze się cosik znajdzie.... Myślę, że mogłabyś spróbować z AA s400, może Ci "przypasi"? To taka luśnia jak miał Piotr, zapraszamy
Zapomniałem już trochę co koledzy Tobie doradzają, ale -
Zostaw oko tak jak jest i celuj patrząc tym okiem bo to ono jest odpowiedzialne w 100% za to co stanie się na tarczy.
Dla dobra wyników na tarczy lepiej przestawić karabinek na inny chwyt niż podejmować próby zmiany natury (nie zmienisz działania układu nerwowego mózgu).
Ćwicz bardzo wytrwale i cierpliwie chwyt (prawidłowy chwyt) karabinka bez sztuczek cyrkowych i bez przedziwnych kombinacji.
Popieram - oko najbardziej istotne ... będę gimnastykować inne części ciała ... i tak sobie myślę, może rzeczywiście hw 30 ? lekki jest, tani zawsze własny by popykać na strzelnicy, a na niej ewentualnie przy okazji i przy dobrych chęciach starszych kompanów przymierzać się do czegoś wymarzonego i na spokojnie ?
Nettle pisze:Popieram - oko najbardziej istotne ... będę gimnastykować inne części ciała ... i tak sobie myślę, może rzeczywiście hw 30 ? lekki jest, tani zawsze własny by popykać na strzelnicy, a na niej ewentualnie przy okazji i przy dobrych chęciach starszych kompanów przymierzać się do czegoś wymarzonego i na spokojnie ?
HW30 to lekki karabinek i można myśleć że powinno się z niego łatwiej celnie strzelać, to mylne wrażenie. Moim zdaniem aby z niego celnie strzelać trzeba mieć już dość dobre przygotowanie. Raczej osiągniesz lepsze wyniki z ciężkiego karabinka niż z lekkiego tylko musisz wytrenować chwyt tak by ten karabinek był na tyle przytulony do Twojego ciała by tworzył z nim (z tym ciałem) jedność i rozkładał swoją wagę tak byś odczuwała ciężar raczej na nogach niż na ramionach i dłoniach.
Widziałaś jak ciężarowcy wykonują podrzut sztangi ? i trzymają ciężar na klatce piersiowej przez chwilę by odpocząć z tym ciężarem ?.
HW30 to karabinek dla dzieci a nie dla kobiety czy mężczyzny o drobnej budowie.
Możesz też kupić coś takiego - koledzy niech zgadną co to za karabin pneumatyczny
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Gościu co ty piszesz za farmazony. Miałeś trzydziestke wogóle w rękach? Pewnie nie. A jak miałeś albo masz okzaje to przymierz sobie do slavi 634. Myslę że z lekka cie wynik zaskoczy. To po pierwsze. Po drugie ocknij się, nie wszyscy strzelają ze stojącej do tarczy na 10 m. Niektórzy chodzą z karabinkiem i strzelaja z różnych pozycji. to po dtugie. A po trzecie to skończ juz podcinać skrzydła tej bjednej dziewczynie bo zgłosiła sie do nas z prośba o pomoc w wyboze karabinka a nie po kubły zimnej wody wylewanej co rusz na głowę.
A odnośnie trzydziestki to uważam że jest właśnie świetnym wyborem bo:
1 Nie jest za ciężka
2 Z optyka nie bedzie na pewno za lekka
3 nie jest wyżyłowana energetycznie przez co ma niewielkiego kopniaczka co sprawia znowu że bedzie sie Natali przyjemnie i celnie strzelało
4 Nie jest bardzo droga przez co nie zrujnuje portwela na starcie kiedy to jest jeszcze kilka innych zakupów oprucz samej wiatrówki
5 Jest łatwo zbywalna i z nie dużą stratą co ma bardzo wielkie znaczenie w sytuacji kiedy kolezanka mysli o niej jako o sprzecie przejściowym.