Hatsan 95 SAS + DOC 3-9X40 tuning
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
Hatsan 95 SAS + DOC 3-9X40 tuning
Witam wszystkich jako nowy obywatel tego forum. Bardzo proszę o poradę co i jak najlepiej uskutecznić, przerobić, kupić i od kogo aby moj hatsan poprawil swoje fabryczne osiagi (wiadomo , nie chodzi o żule
), mniejsze bicie na bark, celnosc i dlugie bezbolesne uzytkowanie. W temacie dopisałem DOC'a na ktorego czekam z niecierpliwoscia. Dziekuje za kazde przydatne odpowiedzi. Pozdrawiam

-
hej, to zależy czy masz możliwości pobawić się w to samemu lub możesz oddać w ręce np. Hogana z ( wpisz w google "hogan wiatrówki"). Jeśli chcesz go okiełznać to podstawowe zabiegi : regulacja spustu, obcinka sprężyny lub wymiana, wymiana prowadnicy, uszczelki tłoka no i porządne przesmarowanie systemu.
Slavia 634 + DOC
-
- Ściepnik
-
Napisz do Alchemika i kup od niego gotowy zestaw:
http://www.e-tawerna.pl/viewtopic.php?t=6875
Lub do Maćka "Dębowy" to Ci w Cekausie zamontuje od razu ten zestaw.
http://www.e-tawerna.pl/viewtopic.php?t=6875
Lub do Maćka "Dębowy" to Ci w Cekausie zamontuje od razu ten zestaw.
Proszę kontaktować się tylko na mail: slavek_t@interia.pl
Nie wchodzę na forum Darasa i nie odpisuję na PW
-
-
- Ściepnik
Już taka tradycja na naszym forum jest że każdy witać się powinien.Cactus pisze:Pierwsze słowa w moim poscie kolego to nie przywitanie ?? Ale specjalnie dla Ciebie - Witam Cię JesperKyd
Do tego nawet specjalne miejsce jest. Tylko nie pisz że nie widać!
BMK40 by Hogan + Hawke Vantage 4-12x40 & BMK20 by JesperKyd + PP 3-12x42AO & MP61 + Mizugiwa 2.5-7x28 & Marksman 2004 & cdn... 

-
Słuchajcie, z ręką na sercu - gdybym nie czytał postów na forum SKS przed założeniem konta - też bym nie zwrócił uwagi na dział "Przywitaj się". Ludzie mają nawyk, że trzeba się przywitać przy okazji pierwszego postu (i to robią w przytłaczającej większości), a takie wątki jak "Przywitaj..." są po to, by powiedzieć o sobie coś więcej. Nie każdy ma na to czas i ochotę, stąd dość powszechne zlewanie takiego działu... :)JesperKyd pisze:Do tego nawet specjalne miejsce jest. Tylko nie pisz że nie widać!
-
- Ściepnik
-
Pokój bracia. Nowy kolega miał prawo nie wiedzieć że jest oddzielny dział.
Wyjaśniono o co chodzi to myślę, że dopełni formalności.
Wyjaśniono o co chodzi to myślę, że dopełni formalności.
Proszę kontaktować się tylko na mail: slavek_t@interia.pl
-
...żadne usprawiedliwienie..." cześć, jestem tu nowy i mówta mie tu zara, co mam robić"...shreq pisze:stąd dość powszechne zlewanie takiego działu...
Kindersztuba się kłania...trzeba troszkę o sobie, skąd...userzy powinni wiedzieć, czy "nowy" już coś wie o tym sporcie, wtedy i odpowiedzi będą właściwe...klepiemy o tym wciąż...chyba czasy takie, ludzie nabrali złych nawyków z czatów, gdzie można wpaść jak do tramwaju...
-
-
-
Czy skład gremium jest przekupny? Bo jeszcze na głowę nie upadłem by wyzywać na pojedynek strzelecki... Jedyna konkurencja wiatrówkowa w której miałbym szansę to mocny chwyt za lufę i ruch obrotowy nad głową, a i to nie na pewnogreen_thunder pisze:Rozumiem, że pojedynek na tarczki...proszę, proszęshreq pisze:Używaj sobie do woli, póki nie jestem uzbrojony...Gremialnie ocenimy i wskażemy zwycięzcę