Witam.Czy ja dobrze rozumiem,że w niedzielę zmawiamy się na strzelanie setek?Co prawda preferowałem taką rozrywkę w sobotę wieczorem,ale... zawsze można przeciągnąć do rana.
Marek
BSA Supersport Zoraki HP01 i inne
AA PS SpetzUltra
pmarek3 pisze:Witam.Czy ja dobrze rozumiem,że w niedzielę zmawiamy się na strzelanie setek?
Jeszcze tego brakowało! W sobotę będę strzelał pięćdziesiątki na weselu, a w niedzielę, zamiast się wyspać pod wałem jak człowiek, setki mnie czekają. Żyć nie dacie.
Ja w sobotę na bemowo po 17 mogę wpaść ale i tak niedzieli nie opuszczę, zobaczymy ile ten Hammerli jest wart, az mnie poniosło i zakupiłem śrut Exact Diabolo 4.51 mm, nie mieli 4.52, nigdy nie strzelałem na 100m z tego sprzętu 70m max , jak trafimy pustą butelkę 0.60ml, to lekko uwierzę Panu Sitowi
Michał ar20 pisze:jak trafimy pustą butelkę 0.60ml, to lekko uwierzę
No cóż ... postrzelaliśmy W mojej opinii jest możliwe trafienie pudełka zapałek z tego karabinka . Jednak zanim powiem , że to zrobiłem/zrobiliśmy , prosiłbym Kolegę Michał ar20 o umożliwienie jeszcze jednej sesji z tym karabinkiem i tym razem wstępne wyzerowanie optyki na 100m ... oczywiście jeśli nie ma nic przeciwko ..
Hej Kolego Sit ; ... objaw się proszę , bo spinam się w obronie Twoich teorii ... Pokaż i zademonstruj swoje umiejętności , bo może ja za "cienki" strzelec jestem i wsparcie potrzebne będzie ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
nie będzie żadnego problemu, będę co Niedziele na bemowie, oczywiście poszedłem na radą i zmieniłem optykę na Walthera 3-9x44 więc jestem juz przygotowany do sesji
Michał ar20 pisze:więc jestem juz przygotowany do sesji
Miał być i nie było ... coś mi się widzi , że jeden z drugim , razem wydygali ... poczekam jeszcze troszkę ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Witam! Wszystkich swawolnych ! Kilkoro już znam osobiście :-)
Widzę, że w tym wątku piwo się przewala na prawo i lewo (i to w ilościach jakie lubię najbardziej)to może zaproponuję zakład o skrzyneczkę, że moim CR 20 10 razy trafię pod rząd w puszkę PEPSI 0,3l. (W pudełko nie próbowałem więc nie będę się o nie zakładał) na 100 m. Jest tu kilku Wielkopolan, więc może ktoś wyzwanie podejmie :-) (dostępne kilka prób) To tak w obronie Hammerlaka :-)
Nie ważne, łódzki czy poznański, ale zawsze Orzeł ;-)
Wchodzę w ten zakład Patryk. 10 strzałów, 100m, puszka po pepsi, ale jedna próba bo tak można strzelać w nieskończoność. Liczona od którego chcesz momentu. Mówisz teraz i walisz 10x.
patrykd pisze:to może zaproponuję zakład o skrzyneczkę, że moim CR 20 10 razy trafię pod rząd w puszkę PEPSI 0,3l
Hmm ... tyle , to ja osiągnąłem za pierwszym podejściem
Hiszpan63 pisze:No cóż ... postrzelaliśmy W mojej opinii jest możliwe trafienie pudełka zapałek z tego karabinka
. ... i nadal uważam , że jest to możliwe ... choćby 8/10.
Ale oczywiście spróbuj ... fajny filmik mile widziany ...
Marcin ; pozwól Koledze chociaż na 10 strzałow próbnych ...
napisałem - (dostępne kilka prób). W jednej zawsze może coś nie wyjść - powiew powietrza, wadliwy śrut itp. Co by nie było, doprecyzujmy to do 3 prób OK?
Nie ważne, łódzki czy poznański, ale zawsze Orzeł ;-)