A teraz coś na mój gust znacznie prostszego (...) i wystarczyło ją raz zobaczyć)
Pozdrawiam Andrzej Kliszewski
No właśnie trzeba było zobaczyć. hahahaha
dodano:
Ha! Powiem szczerze, że po cichu liczyłem, że jednak znam tę wiatrówkę, ale okazało się, że nie. Pomyliłem ją z tą: http://www.muzzle.de/N3/Druckluft/Relum ... rnado.html
... no to szukamy.
dodano 2:
dagoo pisze:Andrzej, duże masz zapasy tego śrutu ?
I po jaką cholerę zacząłem czytac fora. Chcą zebym się nabawił kompleksów.
A starczało mi, że ganiałem z moją chinką po działce i demolowałem wszystko co się nawinęło pod lufę. I po co mi to było?
KbUr35 pisze:dagoo napisał/a:
Andrzej, duże masz zapasy tego śrutu ?
W sumie tym razem Andrzej nic nie pisał o nagrodzie, ale mogę się podzielić moją.
Piotruś, chodziło mi tylko o to, że jak Andrzej tak często będzie wstawiał zagadki, to mu strasznie dużo śrutu pójdzie w parę dni. Pewnie nie zna jeszcze Twojego zacięcia i zawziętości w dochodzeniu co jest co
dla siebie żyjesz dniem dzisiejszym, dla swoich bliskich-każdym kolejnym...
AndrzejK pisze:Inna sprawa, że jakbym miał być pedantyczny to odpowiedź KbUra jest błędna a przynajmniej nie do konca poprawna.
Spotkałem się też z nazwą "Webley Service MKIII", czy o to chodzi?
Odpowiedzi na 2 z 3 dzisiejszych, przesłałem poza konkursem na PW, żeby inni też mieli trochę zabawy
Dodano:
Irek, na niektóre nie trzeba dużo czasu:
z tych ostatnich: 2. - musiałem się upewnić co do pisowni, więc otworzyłem stronę z zakładek i się upewniłem. 3. - ta decha jest tak charakterystyczne, że po prostu pamiętałem. 1 - nie wiem i nie dam rady teraz poszukać, okazało się czym innym niż myślałem.
Tak jak pisze "Urugwaj" to wcale nie jest ani trudne ani czasochłonne a ile w tym frajdy.
Dla mnie najłatwiejsza jak widzę okazała sie trudna
Co do "dechy" to Twoja odpowiedź choc błędna jest praktycznie na wyciągnięcie Twojej ręki
"Dechę" wyprodukowano na 12 lat i opatentowano 9 lat przed powstaniem pprzedniczki firmy Daisy i 10 lat przed powstaniem samej firmy (choc nie karabinka ) Daisy ale to już inna historia
Już tę "nartę" poprawiłem na PW.
myślałem o Daisy bo przeczytałem:
И всё таки, может у кого то есть предположение, что это за штуковина ? Надо думать Daisy ?
Piotr Cię ograbi z całego śrutu i sobie otworzy sklep internetowy.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Panowie zamiast tracić czas, na roztaczanie wizji co Piotruś będzie, albo nie będzie, lepiej sami poszukajcie tych Wiatrówek. Macie już sporo podpowiedzi.
a żeby zgadnąć tę 3. to już naprawdę wystarczy (z moim ustawieniami FF, niektórzy mogą mieć trochę łatwiej, inni trochę trudniej)zaznaczyć fragment nacisnąć 3razy jeden klawisz w kombinacji z trzema innymi, w międzyczasie naciskając kombinację 2 innych klawiszy. po czym kliknąć 2 razy i znajdziecie się w miejscu w którym wszystko jest napisane
Wiem bo sprawdzałem.
dodano:
Ciekawostka: Jeżeli klikniecie inaczej w "ostatnim kliknięciu" to zgadniecie pozycję 2.