witam
Jestem od niedawna forumowiczem i na razie głównie zbieram informacje mam w posiadaniu Slavię 630 i chcę oczywiście lekko ja poprawić tzn podstawowe sprawy czyszczenie smarowanie ale w ramach treningu stwierdziłem ze cala przygodę zacznę od wiatrówki pistoletu stary zapomniany czy może ktoś sie z nim spotkał pełna nazwa to jak w tytule Umarex S.P.50 jakieś informacje spostrzeżenia będę wdzięczny za każdą uwagę
Umarex S.P.50
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
- Ściepnik
Uhu...silentos pisze:pełna nazwa to jak w tytule Umarex S.P.50

Za specjalnie do treningu , ten pistolet się nie nadaje

... będziesz musiał sobie przetłumaczyć , bo na polskich forach , to chyba nic nie ma ... http://www.co2air.de/wbb3/index.php?pag ... adID=48653 ... jest schemat , to można co nieco przesmarować ...silentos pisze:jakieś informacje spostrzeżenia
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam
... często nie tam , gdzie celujemy

HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam

-
coś z niczego
hmmm
no fakt po rozłożeniu nie wygląda to specjalnie ale mam plana i wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią ze może sie udać relacja po skończeniu w dziale tuning
plan jest ambitny choć cudo z tego nie wyjdzie to i tak zmiany sądzę będą na plus
[ Dodano: 2011-01-13, 04:37 ]
temat kontynuowany juz w dziale tuning
[ Dodano: 2011-01-13, 04:39 ]
temat jest opracowany i przedstawiony w dziale tuning

[ Dodano: 2011-01-13, 04:37 ]
temat kontynuowany juz w dziale tuning

[ Dodano: 2011-01-13, 04:39 ]
temat jest opracowany i przedstawiony w dziale tuning