He he fajne, jak masz za dużo kasy to przyślij ją do mnie, ja znajdę jeszcze sporo rzeczy do poprawienia, nawet te które będą zbędne.Natomiast tutaj http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?t=59008
znalazłem informację że pierścień ślizgowy tłoka kwalifikuje się do wymiany
Slavia z Cekausa
Moderator: Hiszpan63
-
- -#Złoty Dobromir
-
-
http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?t=70267
Moim zdaniem okazja! Żeby rozwiać wątpliwości - Nie znam sprzedającego
Proszę kontaktować się tylko na mail: slavek_t@interia.pl
Nie wchodzę na forum Darasa i nie odpisuję na PW
-
Na używkę zdecydował bym się tylko w wypadku, jeśli sprzedający był by z W-wki i miał bym możliwość zobaczyć ją w realu, ewentualnie postrzelać. Czasami takie okazję mszczą się okrutnie. Ale oczywiście dziękuje za namiary.
Slavek_t - widzę że masz slavkę a na niej PP 3-12x42.
Jaki montaż jest odpowiedni do tego zestawu - średni czy wysoki?
Jeśli masz wysoki , to ile zostaje luzu?
Slavek_t - widzę że masz slavkę a na niej PP 3-12x42.
Jaki montaż jest odpowiedni do tego zestawu - średni czy wysoki?
Jeśli masz wysoki , to ile zostaje luzu?
-
- Ściepnik
Zalecałbym ostrożność, bo człowiek zachwalając karabin, błysnął znawstwem rodem z "alledrą". Nie odradzam, ale bez powodu nie pisze się takich bredni.slavek_t pisze:http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?t=70267
Wiatrówki różne
-
Wysoki dwuczęściowy dostałem w zestawie z Zielonego Sklepu, po założeniu tej osłony na gumkach z zestawu zostaje jakieś 5mm luzu. Bałem się tego montażu ale u mnie trzyma się dobrze bez żadnego kombinowania tylko bardzo dokładnie po pół obrotu docisnąłem wszystkie śruby.
A z kupowaniem na odległość używek to macie rację, że ryzyko jest ale jak zobaczyłem tą cenę to mnie zatkało i pewnie sam bym się skusił jakbym nie miał
Mieszkam w Warszawie i miałem niedawno sprzedawać swoją Slavię, bo strasznie kopała (opis na beżowym w dziale wiatrówki) ale udało mi się znaleźć przyczynę dzięki radzie Senia i teraz napewno jej nie sprzedam . Po drobnych poprawkach ten karabinek potrafi nieźle zaskoczyć właściciela, nawet jeśli przez rok strzelał nic nie modyfikując
PS: Slavia 634 z beżowego przed chwilą poszła, pojawiła się druga ale już za 600 zł
A z kupowaniem na odległość używek to macie rację, że ryzyko jest ale jak zobaczyłem tą cenę to mnie zatkało i pewnie sam bym się skusił jakbym nie miał
Mieszkam w Warszawie i miałem niedawno sprzedawać swoją Slavię, bo strasznie kopała (opis na beżowym w dziale wiatrówki) ale udało mi się znaleźć przyczynę dzięki radzie Senia i teraz napewno jej nie sprzedam . Po drobnych poprawkach ten karabinek potrafi nieźle zaskoczyć właściciela, nawet jeśli przez rok strzelał nic nie modyfikując
PS: Slavia 634 z beżowego przed chwilą poszła, pojawiła się druga ale już za 600 zł
Proszę kontaktować się tylko na mail: slavek_t@interia.pl