Uuk-i drogie, a ja niekasiasty, ale tandety tez nie chce, a z takimi zalozeniami ciezko cos wybrac samemu... Macie jakies dobre rady dla nowicjusza z zacieciem na sokole oko czyli zebym sie kiedys nie zdenerwowal bardzo ze moj luk to najgorszy z mozliwych?
Oczywiscie mowa o bloczkowym i najlepiej wytrzymalym w miare na przykre traktowanie, ale jak mi kto doradzi tez zwykly to sie nie obraze. Kwotowo pewnie zapytacie "ile"? No i tu sie pojawia problem - a za ile mozna i co dostac? Nie wiem, moze z tysia? A da sie mniej? (Bo ze sie da za piec tysi tez to ja i owszem, wiem, ale od jakiej kwoty mozna w ogole zaczac rozmowe - 500? Tys? Nie mam pojecia co powiedziec).
Bylbym wdzieczny baaaaaaardzo za liczne odpowiedzi, bo pewnie i co kraj to obyczaj, jeden woli takie, inny inne, a ja sam nie wiem, wiec chcetnie bym pare propozycji "topowych" jak tez "srednich" obejrzal.
A zupelnie swoja droga slyszalem ze na Bemowie w Wawie ucza pykac... Warto tam czy mozna samemu? Bo ja bym wolal sam, ale uszy tez chce miec na swoim miejscu, a rak tez szkoda...

Krzych