a to jakiś znak klubowy nie wiem o co chodzi ale będzie problem go usunąć

a tu pare szczegułów z wyglądu

a tu wzorowa korona lufy

jak sami widzicie po oksydzie został jakiś brązowy nalot a cylinder wymaga wypolerowania bo tez coś jest na nim ale nie jest to rdza

tu widzimy uszczelkę cylindra jest praktycznie w idealnym stanie widać smar starałem się go dać mało ale jednak jest go za dużo

dzwignia naciągu nawet jest w dobrym stanie

port ładowania i smar ale karabin nie dizluje

a tak od dołu

a tu chyba znak klubowy

spust i śruby regulacyjne wolę jak na razie tego nie ruszać bo nie wiem o co chodzi jest dwustopniowy i przewidywalny uważam że jest ustawiony idealnie tzw.pierdnięcie muchy

diopter

muszka insert jest trochę za duzy

drewno jest dość jest zajechane co widać wyraźnie nie tylko w tym miejscu

na razie tyle będę go rozbierał i wszystko udokumentuje szczegułowo bo jakośc wykonania jest doskonała a stan techniczny w środku jest bardzo dobry sami zobaczycie
Dzisiaj 15.08.07 byłem sobie postrzelać na działce bo pogoda była ładna oto moja tarcza która
była najlepsza trochę wiało porywami ale nie mocno proszę nie komentować :cisza: odległość lekko ponad 10m a ta trójka to mi uciekło

to śrut z jakego strzelałem nie ma dobrej opini i widać że jakość pozostawia wiele do życzenia

a strzelałem z takiej pozycji

a to tarcza mojej kobiety no nistety lepsza nie patrzcie na góre bo tam strzelałem do gwoździa

ciąg dalszy nastąpi .....