pawel992 pisze: ↑2020-12-18, 19:51
Miło się ogląda fotki, ale i coś przeczytać by się chciało o tej petardzie
Strzelałeś już typowo tarcze 17x17 / 10m / jedna ręka ? Masz porównanie do innych zabawek match ?
p.s. Cena wywala z kapci
Jasne, że sobie już postrzelałem, ale na razie nie za bardzo mam się czym chwalić. Czuje się potencjał w sprzęcie, ale jeśli ktoś tak jak ja, nie strzelał do tej pory z niczego "rasowego" to jest to trochę dziwnie...
To co zaś mogę realnie ocenić i muszę przy tym skrytykować, to pewne błędy w elektronice oraz niedokładność opisu funkcji oszczędzania baterii i jej ładowania. Od razu zauważyłem, że dioda miga nie tak jak w opisie (a tu tu jest też ciekawostka, głupie błędy w tłumaczeniach manuali - pomylone obrazki opisujące regulację spustu) , ale że ładowanie bateryjki się samo wyłącza przed czasem i by ją naładować do pełna ze stanu kompletnego rozładowania (nawiasem mówiąc w opisie jest ostrzeżenie, że nie wolno do takiego rozładowania dopuścić) trzeba co jakiś czas naciskać na spust... to było dla mnie pewnym zaskoczeniem
eeepiotr pisze: ↑2020-12-18, 21:04
Będę musiał wysłać do Ciebie mojego Tau 200 na sesję fotograficzną robisz świetne zdjęcia sprzętu...
Też uważam, że robię dobre zdjęcia, ale robiłbym lepsze, gdybym się posługiwał prawdziwym aparatem, a nie telefonem Sony Xperia. I tak zaskakujące jakie zdjęcia czasami wychodzą, ale tak na prawdę to tylko co drugie jest dobre i trzeba się trochę napstrykać na zapas i później wybrać takie na których coś widać. Poza tym i tak najważniejsze jest dobre oświetlenie
PS. Nowy obrazek na którym widać praktycznie wszystkie regulacje szczerbinki:
I jeszcze takie "nieudane" zdjęcie:
Nieudane - ale wygląda bardzo "artystycznie"