Szczerze, to przypomniałem sobie dzisiaj o teście tego śrutu, który robiłem jakoś tak dosłownie podczas przenosin forum z jednego serwera na drugi. Temat został tam, a ja pamiętałem przez pewien czas, żeby go skopiować tutaj. Także no.
W międzyczasie, lub raczej - po czasie - znowu robiłem przemiał, i znowu z sadomasochistycznym uśmiechem zacząłem pakować Econa do luf. Karabinów. Trzy lufy, dwa Steyry, jeden FWB 800, strzałów statystycznie więcej.
Jest to inna seria niż w poprzednim temacie (którego co prawda tu nie ma, ale może ktoś widział).
Zwrócę uwagę na teorię, że w karabinie lufa jest parę cm dłuższa niż w pistolecie.
Może jutro wpakuję to w LP10 albo Moriniego, ale nie wiem, czy nie będzie mi szkoda czasu. Poważnie.
Nie kupujcie tego.
H&N Econ a sprawa polska
Moderator: Hiszpan63
-
H&N Econ a sprawa polska
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Re: H&N Econ a sprawa polska
Frywolnie Przepuściłem to cudo w wersji Eco II przez Steyra evo 10 robiąc 40tke. Wrzuć 40tke z Steyra LP będzie ciekawe porównanie. Pistolet wydaje się być bardziej tolerancyjny dla badziewia
-
LP10 i na tym zakończyłem, szkoda było mojego czasu.
-
Ppn 40 zrobioa przez Steyra evo 10 na tym samym śrucie. Wg mnie wynik podobny i nie gorszy od Steyra z H&N Sport. Oba siebie warte ale co by nie powiedzieć to poza 9tkę wylatują sporadycznie. Do frywolnego strzelania ok. Dobry materiał szkoleniowy Dzięki że Ci się chciało
'
'
-
Rozgrzałem dzisiaj lufę na Walther LG 90 różnymi budżetowymiiatchowyi śrutami. Wynik dość ciekawy szczególnie w śrutach budżetowych H&N
'
'