Sklep Incorsy, jest kilka ciekawych ofert a tu link: http://sklep.incorsa.pl
Śrut Diabolo CROSMAN PREMIER DMD k.4.5 - cena 35zł za 1250 sztuk (grzybek), w kartonowym pudełku więc wychodzi 14zł za 500 sztuk.
Śrut Diabolo NORICA THOR-metal k.4.5 - cena 15zł za 500 sztuk (szpic), są też w mniejszych pudełkach po 250 oraz w takich plastikach.
Śrut Diabolo NORICA MATCH-metal k.4.5 - cena 7zł za 250 sztuk (płaski tarczowy), są też po 500 i po 250 w kartonie.
Żadnego z powyższych nie sprawdzałem, ale jak mi ołowiu braknie to zakupię (może zrobię testy). Śruty Norica całkiem ładnie wypadły w testach w Arsenale z czerwca 2007 a cena jest ciekawa, mają zakręcane pudełka. Premiera zakupię na pewno, może będzie alternatywą dla exacta (bo się promocja skończyła w vmax2). Nie ukrywam, że Norica to śruty budżetowe, ale mogą być alternatywą dla naszych Tomitexów (mi latał dobrze tylko szpic).
-------------------------------------
Te które mnie jeszcze zainteresowały:
H&N SPORT k.4.5 - 12zł za 500szt., płaski molet
H&N LOGO SPORT k.4.5 - 10zł 500szt., płaski molet
H&N LOGO CLUB k.4.51 - 10zł 500szt., grzybek molet
Wiem, że są to moletki, ale mogą się całkiem nieźle sprawdzić. Jeśli mieliście kontakty z tym ołowiem napiszcie parę słów, najlepiej dajcie tarczki na 25m i 50m. Jak dorwę się do tych śrutów to postaram się jakieś sensowne testy zrobić, ale to trochę potrwa.
Niektóre można kupić taniej w vmax2, albo o exactcie rozmawiać z Ravkillem od Dzikich (tylko trzeba brać z 5 paczek).
Pozdro, Irek.
Śruty
Moderator: Hiszpan63
-
- Ściepnik
Ja strzelałem z H&N Logo-Sport, są jego dwa rodzaje płaski i lekko zaokrąglony (ten trochę lepszy). Śrut jest lekki (jak to molet) z twardego stopu, zdarzają się odstające nadlewki, ale jak na tę cenę wykonany jest zupełnie przyzwoicie.
Jeśli chodzi o "lotność" zzczerze powiem, że nie zachwycają te śruty. Na Иж'u latały całkiem dobrze (porównuję do Tomietex'a LOK na dystansach do -załóżmy- 30m), na Harrym - porażka. Na pewno bardziej zadowolony jestem z tańszego Tomitexa.
Może warto go sprawdzić na jakimś pistolecie.
Jeśli chodzi o "lotność" zzczerze powiem, że nie zachwycają te śruty. Na Иж'u latały całkiem dobrze (porównuję do Tomietex'a LOK na dystansach do -załóżmy- 30m), na Harrym - porażka. Na pewno bardziej zadowolony jestem z tańszego Tomitexa.
Może warto go sprawdzić na jakimś pistolecie.
... z warzyw najbardziej lubię tytoń.
-
Ja mam taki z tego sklepu
i chyba go taniej nie można kupić
i chyba go taniej nie można kupić
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
-
-
Logo sport fruwał w moim IŻ-u fatalnie. DO tego w porównaniu do tomitexa punkt celowania był przesunięty o jakieś 20cm w prawo na dystansie 30m. Porażka :]
Gdybyście mieli jeszcze gdzieś możliwość zakupu śrutu Gamo Pro Magnum i Gamo Pro Match to mogę je polecić z czystym sumieniem. Exact to to nie jest ale do 80m da się strzelać do puszek po piwie z HW
Gdybyście mieli jeszcze gdzieś możliwość zakupu śrutu Gamo Pro Magnum i Gamo Pro Match to mogę je polecić z czystym sumieniem. Exact to to nie jest ale do 80m da się strzelać do puszek po piwie z HW
HW97K by Hogan + DOT 6x24x42 MD
IŻ-38
IŻ-38
-
Aktualnie najtańszy śrut u nich to H&N excite econ 15zl za 500szt. Lub Logo Sport 15zl za 500 szt.
http://sklep.incorsa.pl/sruty-diabolo,c ... sc/pl.html
Cena raczej ok, ostatnio brałem gdzie indziej KTK po 10zl za 500szt.
Będę snajperem... to kwestia czasu.
Mój arsenał:
CP-1M
Hamerli AirMagnum 850
AirMaster PUNCHER
Artemi PR900W
- wszystko 4,5mm Diabolo
Mój arsenał:
CP-1M
Hamerli AirMagnum 850
AirMaster PUNCHER
Artemi PR900W
- wszystko 4,5mm Diabolo
-
Cóż mogę powiedzieć... nic tylko nagrodzić.kobraalien pisze:Aktualnie najtańszy śrut u nich to H&N excite econ 15zl za 500szt. Lub Logo Sport 15zl za 500 szt.