Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
Faktycznie,tu przydało by się chrono Radeckowskie.Filo pisze:Mam chronometr Combro , którego nijak nie da się przyłożyć , w Sumatrze , do wylotu lufy .
Nie myślałeś o naprawie,może da się coś z nim zrobić,albo zleceniu zrobienia nowego ? Szkoda tak fajnego sprzętu.Filo pisze:Niestety , w moim egzemplarzu ta regulacja jest uszkodzona i regulator jest ustawiony na maksimum .
Zwykłą byś się wykończyłFilo pisze: pompka automatyczna
Sam nie dam rady . Muszę zlecić wykonanie kółka zębatego . I szczerze powiedziawszy , gdy wystrzeliwuje się w sezonie 100 - 200 śrutów , to zużycie powietrza nie ma istotnego znaczenia . Za to jestem zaawansowany w wykonaniu kolby o podwyższonej baceMichał pisze: Nie myślałeś o naprawie,może da się coś z nim zrobić,albo zleceniu zrobienia nowego ? Szkoda tak fajnego sprzętu.
Ręczna pompka , dostała siłownik o nieco za małej średnicy tłoka , bo tylko taki udało mi się wówczas nabyć . Taniej , w tej chwili , byłoby poszukać większego siłownika o tym skoku niż wchodzić w butlę . Dzisiaj miałem trochę rodzinnych problemów , bo córcia wylądowała w szpitalu , ale jutro dołączę do postu parę zdjęć . Zajrzyj jak jesteś zainteresowany .Michał pisze:Zwykłą byś się wykończył, Nie lepiej zainwestować w butlę ? 6l nawet w okazyjnych cenach "chodzą".
Na AH jest szpec od regów o nicku Antonio i nie raz naprawiał zdezelowane regi,może by pomógł,elementy do pompek też dorabiał.Wiem że Darek (Daras) ma w swej ofercie regi,ale czy dorabia części do nich to nie wiem.Filo pisze:Sam nie dam rady . Muszę zlecić wykonanie kółka zębatego