Fabryka Radom

Wszystkie typy wiatrówek sprężynowych

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze

Awatar użytkownika
wonski

Fabryka Radom

Post autor: wonski »

Mam pytanie: pisałem z jednym gościem, który miał nowe części z fabryki z Radomia do łuczników niestety tłoki miał na styk i nie może sprzedać. Pisałem do FABRYKI BRONI W RADOMIU na adres zarzad@fabrykabroni.pl Ale czekam już tydzień i nic z tego czy ktoś się kontaktował z nimi może jest inny sposób inny adres ? Mój tłok już dobrze działa gdy zrobiłem taki kąt jak Daras mi pokazał, ale Senio mówi, że to nie jest zbyt bezpieczne.
Predom-Łucznik kl. 188
Awatar użytkownika
onichimor

Post autor: onichimor »

Z tego co słyszałem to kontaktowanie się z Łucznikiem równie dobrze można sobie zafundować pocztą przez Berdyczów...
HW-80ksd + DOT 4-16x42AO, QB78 Deluxe - UKRADZIONY PRZEZ MACIEJA BAJKOWSKIEGO Z PSEUDO SERWISU WIARUS, Crosman 1077 + Leapers Mini 4x32, a Swawolna uber alles!
Awatar użytkownika
wonski

No to mnie pocieszyłeś. Może ktoś mieszka w Radomiu ?
Predom-Łucznik kl. 188
Awatar użytkownika
krzysztof
-#Kustosz
-#Kustosz

Post autor: krzysztof »

Dokładnie, ja również napisałem maila (szczerbinka do wz 70), poszło przez Berdyczów, niestety.
Krzysztof

Quackenbush i nowsze
Awatar użytkownika
hyena

Post autor: hyena »

No co wy, myślicie że panowie co sprzedają kałachy na tony będa się zajmować jakimiś tam tłokami czy muszkami do zabawek. I to pojedyńcze sztuki :? Wycofali się z produkcji Loguna a te resztki luf co im zostały to sobie na nich wieszają ubrania robocze w szatni.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Awatar użytkownika
wonski

no to spytam czy mają 100sztuk tych tłoków. Odpiszą przykro mi mamy tylko 4 i wtedy nie mają wyjścia powiem biorę 1 :D
Predom-Łucznik kl. 188
Awatar użytkownika
Ur.
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Ur. »

hyena pisze:No co wy, myślicie że panowie co sprzedają kałachy na tony będa się zajmować jakimiś tam tłokami czy muszkami do zabawek.
Widzisz Rafał po tym się poznaje dobrą firmę, że dba nawet o najmniejszego klienta, klienta potencjalnego itd.
... z warzyw najbardziej lubię tytoń.
Awatar użytkownika
onichimor

Post autor: onichimor »

Dokładnie. A tu najpierw ciężka komuna na zakładzie, a jak firma cienko przędzie to potem lament i biadolenie. Szkoda słów. :/
HW-80ksd + DOT 4-16x42AO, QB78 Deluxe - UKRADZIONY PRZEZ MACIEJA BAJKOWSKIEGO Z PSEUDO SERWISU WIARUS, Crosman 1077 + Leapers Mini 4x32, a Swawolna uber alles!
Awatar użytkownika
Irak

Post autor: Irak »

Bo oni czekają na kasę, bo im się należy ;). Chłopaki się na komunie właśnie zatrzymali. Jest rynek, są możliwości, ale po co się męczyć. Zresztą Loguna już im zabrali. Już o pistolecie VIS nie wspomnę.
PFTA
Awatar użytkownika
kometes

Post autor: kometes »

Panowie, mieszkam w Ostrowcu, do Radomia mam rzut beretem, mi też będzie potrzeba jakiś części i jakoś niebawem pojadę, więc mogę się zapytać o części jakie Was interesują lub je kupić. Tylko nie mam własnego samochodu i pozostaje PKS. Słyszałem że w magazynach zostało im sporo tego sprzętu (w częściach) ale niekompletne (np. podobno nie mają już muszek).
Awatar użytkownika
wonski

Pytaj o tłok do 188 i ewentualnie szczerbinkę :D

[ Dodano: 2008-05-22, 10:58 ]
Doczekałem się :D dostałem wiadomość od Fabryki nie jest optymistyczna, ale przynajmniej odpisali.

Kod: Zaznacz cały

Proszę o kontakt z syndykiem ZM Łucznik SA, może coś się u nich znajdzie.

Fabryka Broni Łucznik - Radom Sp. z o.o. powstała w 2000 r. Nie przejeliśmy produkcji wiatrówek, dokumentacji ani zapasów wyrobu czy części.

Pozdrawiam 
Predom-Łucznik kl. 188
Rlyeh

Post autor: Rlyeh »

No proszę, oni żyją, i przede wszystkim teraz wiadomo, co i jak.
Awatar użytkownika
daras
-#Złoty Dobromir
-#Złoty Dobromir

Post autor: daras »

Jak słyszę słowo syndyk to mi sie źle robi, wszystkie dobra jakie mieliśmy te nasze głupie rządy, albo sprzedały albo doprowadzili do upadłości. Teraz mamy następnych gamoni więc na nic dobrego się nie zanosi, zastanawiam się tylko co jeszcze można zniszczyć w tym naszym kraju.
guntuning.com
Awatar użytkownika
wonski

Kolejna wiadomość

Kod: Zaznacz cały

Proszę się  kontaktować z Panem  inż. Andrzejem Lamowskim  nr tel . kom 607153298
Pozdrawiam
Dzwoniłem i mam zadzwonić jutro.
Predom-Łucznik kl. 188
Rlyeh

Post autor: Rlyeh »

Zapytaj może, czy by nie mieli całych Łuczników zabalsamowanych gdzieś w magazynie... tak po cenie materiału...