Czesc Jestem nowa na forum i nie znam sie na wiatrowkach ani replikach. To moj pierwszy post . Chcialabym kupic pistolet (ale na kulki) z tlumikiem, przykrecanym celownikiem laserowym (dobrze zeby byl przykrecany u gory i jak najblizej lufy bo bedzie lepiej wskazywac cel ), zasiegiem minimum 20m i zeby byl dosyc dobry. Cena do 30zl. Prosze o propozycje
Witam na forum, myślę że postawiłaś za wysokie progi do tej ceny. Pistolet na kulki rozumiem że ASG to w tej cenie kupisz może nawet z laserem co do tłumika to się nie wypowiadam. Celność hm to zależy co nazywasz celnością, myślę że z 20 metrów wcelować w coś pistoletem na kulki to będziesz miała problem, no chyba że będą to drzwi od stodoły. Mamy tutaj eksperta od ASG, jednak myślę że Filip napisze Ci to samo co ja.
Takie pistolety na kulki plastykowe z celownikiem laserowym można kupić w kiosku. Cena ok. 10 zł. Wydaje mi się, że ma być dla dzieciaka. Kulka plastykowa krzywdy nikomu nie zrobi. Natomiast celownik laserowy do zabawy dla dzieciaka, to jest najlepsza droga do uszkodzenia oka, jeśli nie strzelca, to innego człowieka. takie przypadki już się zdarzały.
Do 30 złotych nie kupi się nic dobrego a już na pewno nie w zestawie z tłumikami czy laserami. Żeby pistolet był w miarę porządnie wykonany trzeba wydać minimum 70 złotych i to nie na Alledrogo ale lepiej w specjalistycznym sklepie ASG jakim jest np. Zbrojownia czy Taiwangun. W okolicach 30 złotych mogę polecić strzelby Double Eagle'a, ale jeśli to dla dziecka to żartów z nimi nie ma bo z bliska oko albo zęba można stracić. Tak więc pod rozwagę...
HW-80ksd + DOT 4-16x42AO, QB78 Deluxe - UKRADZIONY PRZEZ MACIEJA BAJKOWSKIEGO Z PSEUDO SERWISU WIARUS, Crosman 1077 + Leapers Mini 4x32, a Swawolna uber alles!
Bawiłem się kiedyś w ASG miałem replikę kosztowała grubo ponad 100zł i nie było mowy o celnym strzelaniu na 20m Więc w takim za 30zł nie spodziewaj się takiej celności.
To owszem ma byc do zabawy ale do strzelania do tarcz itp. I nie dla malego dzieciaka bo ja juz nie jestem taka mala. A i jak mowicie ze celownik laserowy jest naprawde taki niebezpieczny to nie musi go byc w zestawie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
przywalić fwb 65 lub 100.
Filip zrób wykład co Fanka powinna kupić bo za 30 zł widzę tylko paczkę śrutu.
Może ten pistolecik, z którego pykaliśmy na zlocie - asg oczywiście.
No wiesz co, za 30zł to jest flaszka 0,7 a nie pistolet.(to do Marudy)
Ostatnio zmieniony 2008-05-06, 21:08 przez hyena, łącznie zmieniany 1 raz.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
No co jej mam doradzić, przeca wiemy że nawet pistolet ASG to wydatek większy niż 100zł, mnie się taki jeden podobał ale kosztował 420zł. I widziałem nawet karabin ASG za 3000zł. Dobry i tani pistolet ASG to Rouger (chyba tak sie pisze) około 120zł wiem że na forach ASG sobie chwalą za szmoc i jakość-cena.