W przypadku Slavii chyba nie ma co się pipać w szczypę tylko kupić nową lufę, szybki przegląd sieci wykazuje, że kosztuje ona całe 207 zł.witeg pisze: szukać dobrej lufy, nowej, lub starej wiatrówki z dobrą lufą, bo czasem tak wychodzi taniej.
Slavia 630
Moderator: Hiszpan63
-
- Ściepnik
-
Slavia 630 4.5mm
Witam ponownie. Zanim pierwszy raz napisałem na forum przeczytałem kilka postów i miałem wrażenie, że udziela się tu niewielka grupa osób, które mają jakieś kompleksy (nie wiem, mniejszości, gorszości, może kompetencji?) i te osoby w swoich odpowiedziach na zadane pytanie potwierdziły moje przekonanie. Osobom, które odpowiedziały merytorycznie i fachowo bardzo dziękuję – dużo z tego, co pisaliście odpowiadało moim wyobrażeniom o sensie naprawy tej lufy, część trudności i defektów dodatkowo sobie uświadomiłem. Z powodu, że wiatrówka jest spadkiem po tacie nie odstawię jej w kąt, a spróbuję ją usprawnić - ktoś fajnie z forum napisał, że strzelanie z wiatrówki to hobby, a w jego definicji nie ma takiego pojęcia jak: „Jak najmniejszym kosztem”. Tak więc, nie będę bawił się w dentystę, chciałbym kupić nową lufę – jeśli ktoś wie gdzie coś takiego (dobrej jakości) mogę nabyć proszę o kontakt mailowy: pawelgrecki1987@wp.pl. PS. Odnośnie umieszczanych postów - jest takie powiedzenie, coś w stylu: „Dobrego cieślę poznasz po rzeczach jakie robi…”. Pozdrawiam.
Paweł
-
- Ściepnik
Re: Slavia 630 4.5mm
No no ! po przeczytakiu KILKU ! postów … to dopiero kompetentna analiza psychologiczna !, … a tak naprawdę to na tym forum nie o tym rozmawiamy, … chyba, że masz jakiś kompleks (nie wiem, większości, lepszości, …)gretzky pisze: przeczytałem kilka postów i miałem wrażenie, że udziela się tu niewielka grupa osób, które mają jakieś kompleksy (nie wiem, mniejszości, gorszości, może kompetencji?)
Ej Panie psycholog ! szanuj siebie i innych, nawet Googlnąć Ci się nie chce ?, więcej czasu zajmie napisanie do Ciebie e-maila niż Googlnięcie.gretzky pisze: jeśli ktoś wie gdzie coś takiego (dobrej jakości) mogę nabyć proszę o kontakt mailowy:
hw97k+ DOT 4-16 AO
Zoraki hp-01 ultra
Zoraki hp-01 ultra
-
Post nie był do Pana. Nie jestem na forum, aby sobie ubliżać, chciałem tylko rzeczowych informacji od osób doświadczonych, a nie zbędnych, prześmiewczych komentarzy. Nie znam się na wiatrówkach, więc Was pytam. Wracając do lufy - problem jest w tym, że jest ona niedostępna (wcześniej googleowałem, na allegro też nie mogłem znaleźć). Ktoś polecił mi, żebym popytał więc pytam. Pozdrawiam
Paweł
-
-
- Administrator
Lufa do Slavii 634 - nie wiem tylko, czy będzie pasować do 630.
"My od lat już gawędzimy o Maryni
i to nawet, szczerze mówiąc, nie o całej..."
i to nawet, szczerze mówiąc, nie o całej..."
-
- Ściepnik
-
-
- Ściepnik
-