Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
A co już burze ściany w piwnicy coby 10 metrów uzyskać
A poza tym dziś zona idzie w odstawkę śpię z moja bajką
Nie zastanawiałem się długo i widzę ze to jest to co miało być i żaden maruda nie zepsuje mi zabawy
zbisz41 pisze:Daj jeszcze namiary na taka ładna zgrabna tłumaczkę
...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Tomitex w każdej formie wzbudza we mnie awersję , pointed jest do wszystkiego (prawie), ale z uwagi na długość dobry do wszelakich magazynków, tylko twardy trochę...
Kupiłem Tomitex bo w sumie miał dobre opinie, moim skromnym zdaniem jest lepszy od tureckich ale tylko deczko.Przynajmniej ta partia która u mnie wylądowała.
Czekam na Exacta kule i zastanawiam sie nad H&N sport glatt.
zbisz41 pisze:zastanawiam sie nad H&N sport glatt.
... się nie zastanawiaj ... lub H&N Econ lub RWS Geco Dynamit Nobel . Nie pchaj zbyt ciężkich śrutów . Pistoletowe 0,45 - 0,48 g w zupełności wystarczają .
I jak sie nam tak ładnie temat rozwija który śrut jest w miare lekki do mojego karabinka?
Bo tylko exact,exact i nic ninnego w sieci nie ma a on ma swoja wagę .
Cos super dobrego , wiadomo że i tak muszę przetestować , ale muszę wiedzieć co
I jak sie nam tak ładnie temat rozwija który śrut jest w miare lekki do mojego karabinka?
Bo tylko exact,exact i nic ninnego w sieci nie ma a on ma swoja wagę .
Cos super dobrego , wiadomo że i tak muszę przetestować , ale muszę wiedzieć co