Witam wszystkich miłośników karabinków pneumatycznych.
Od jakiegoś czasu zmagam się z problemem zakupu ramienia napinacza/ zaczepu tłoka do wiatrówki Crosman Sumitt. Wydaję mi się, że wyczerpałem wszystkie dostępne adresy typu militaria.pl, Incorsa itp., może któryś z kolegów poda mi namiar gdzie to kupić. Ewentualnie może ktoś ma zbędną używkę w swoich zbiorach. Z góry dziękuję za każdą sugestię. Pozdrawiam. Paweł
Crosman Summit- napinacz/zaczep tłoka
Moderator: Hiszpan63
-
-
- Ściepnik
... jest jeszcze taka dziwna firma w Warszawie ... Cekus , Cekasus czy też Cekaus ... zadzwoń , popytaj ...snajper800 pisze: Wydaję mi się, że wyczerpałem wszystkie dostępne adresy typu militaria.pl, Incorsa itp.,
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
-
-
- Ściepnik
-
No i miłe zostałem zaskoczony!!!!! super kontakt sam mistrz zajął się poszukiwaniami, i co jest nowa część hurrrra nie wiem jak mogłem przegapić tę stronę. wiem że przysłowie mówi (ślepy w karty nie gra) jeszcze raz wielkie dzięki dla Ciebie Hiszpan a już miałem pisać do znajomego do Stanów uuuuuu jeszcze dziś biorę się za przygotowanie miejsca na nową część... będę zaglądał częściej tu może komuś i ja pomogę pozdrawiam snajper800