Witam,
Chciałbym wymienić mojego Walter cp99 compact na CO2 w militaria.pl, powiedzieli że mogę wymienić.
I teraz zwracam się do Was z ogromną prośbą o doradzenie na co wymienić.
Po wymianie mam 529 zł do wydania, mogę jeszcze coś dołożyć.
Chciałbym wiatrówkę sprężynową, zależy mi na celności i ćwiczeniu jej i jeszcze by było miło jak by nie miała zbyt dużego kopa (narzeczoną chce wyciągać i nie chce żeby coś sobie zrobiła bądź zraziła się).
Z góry dziękuję za pomoc
Na tamce w Twoim budżecie jest tylko Crosman Vantage. Miałem go bardzo krótko. Jest to przyjazny dla dziewczyn karabinek, ładny, wykonany solidnie. Jedyna konieczność to dostosowanie go w Cekausie do strzelania, ale karabinek odwdzięczy się za niewielkie pieniądze. Ma zwykłą sprężynę, nie gazowa.
bo tak jak wspomniałem mam 529 zł i mogę coś dorzucić
"Na tamce w Twoim budżecie jest tylko Crosman Vantage. Miałem go bardzo krótko. Jest to przyjazny dla dziewczyn karabinek, ładny, wykonany solidnie. Jedyna konieczność to dostosowanie go w Cekausie do strzelania, ale karabinek odwdzięczy się za niewielkie pieniądze. Ma zwykłą sprężynę, nie gazowa.
Ta wiatróweczka jest trochę tańsza ale rozumiem że dobra, w tym rzecz że jak wybiorę ją to reszty kasy mi nie zwrócą i mi przepadnie 130 zł. Wolał bym do tych 529 dołożyć 130 zł i kupić coś droższego. Tylko czy warto szukać czegoś lepszego od tego co zaproponowałeś
Cortez pisze:Jeśli dokładasz - to dobrze. Szukaj HW
W militariach nie doskłada do HW
... ile zamierzasz dołożyć ??
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
... https://www.militaria.pl/umarex/wiatrow ... ml?cat=111 ... kolejna kopia Diany 34 w wykonaniu Umarex-a . Da się poprawić i tuningować , tyle , że ciężki naciąg i karabin wymagający od strzelca 100% skupienia przy strzale .
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Areczek pisze:Właśnie nie chcą mi oddać kasy tylko mogę zwrócić stare a w tej kwocie wziąć nowe...
To pisz jak człowiek , bo o ile ja się domyśliłem , że tak jest , to w swoich postach pisałeś , że masz kasę w ręku ... się chłopcy wysilali na próżno ...
Przepraszam za nie porozumienie.
Oddaje waltera który jest nowy i jest wart 529 zł. Powiedzieli w militari ze mogę zwrócić ale kasy do reki nie dostane tylko mogę ja przeznaczyć na coś innego w tej samej kwocie lub dołożyć na coś droższego