Byłem dziś u jednego Pana naprawić satelitę . Wchodzę do mieszkania, a tam trzy wiatrówki, z wyglądu stare, do tego, tak na oko z piętnaście, może dwadzieścia różnego rodzaju bagnetów, 1/3 ze swastyką. Leżały na stosie w gablocie.
Zamiast pracować, podziwiałem zbiory.
Do tego mnóstwo różnych innych staroci, jak w muzeum.
Pozwolił zrobić tylko foto dla wiatrówki.
Nie wiem co to za sprzęt. Tylko tyle, że napisane jest " UMAREX"
Może Wy wiecie.
Pozdrawiam.
Stara wiatrówka.
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze, krzysztof
-
- Ściepnik
Stara wiatrówka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
[scroll]# GAMO FALCON # SLAVIA 634#[/scroll]
-
- Ściepnik
Fajny system z dolnym naciągiem i otwierającym się , bezpiecznym , obrotowym portem ładowania otwierającym się automatycznie po zapięciu tłoka . Nie wymaga dodatkowej czynności , jak w tureckim AirMaster Arboreal T200 .
P . s. Przyjrzałem się dokładniej . Port nie otwiera się automatycznie choć można by o tym pomyśleć .
P . s. Przyjrzałem się dokładniej . Port nie otwiera się automatycznie choć można by o tym pomyśleć .
-
- Ściepnik
-
- Ściepnik
To jest UMAREX LG 14 lub 15 ... nie wiem czym się różnią , ale ewolucją jest ... LIDER 44 i wszelakie klony ... to chińska (dobra ) produkcja dla Umarexa .
I żeby było bardziej jasno , to węgierski FEG zrobił ten system jeszcze wcześniej pod nazwą Relum Super Tornado , jak również pod marką Telli.
I żeby było bardziej jasno , to węgierski FEG zrobił ten system jeszcze wcześniej pod nazwą Relum Super Tornado , jak również pod marką Telli.
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
-
-
- Ściepnik
-
-
- Ściepnik