Podam na PW nr konta . Mam tylko pytanie : czy weźmiesz Slavkę z lunetą czy golaskę ?
Dla uściślenia podam , że luneta to chińska Reiflescope / chyba tak się pisze / 3-9x40 .
W lunecie zmieniłem krzyż na cieńszy , co może jeszcze dzisiaj opiszę na forum .
Aha, jeszcze jedno , tutaj wszyscy jesteśmy równi wiekiem i statusem , toteż " panie Włodzimierzu " nie uchodzi . Pisz mi albo Filo , albo Włodku , ostatecznie Włodzimierzu .
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
młotek pisze:No proszę, a ja myślałem, że przynajmniej większość powie - UWIELBIAMY ROZBIERAĆ I NIEUSTANNIE DOPIESZCZAĆ
Hmm... w tym konkretnym przypadku: raczej "użytkować". Koniec końców to my mamy mieć przyjemność Dlatego podzielam pogląd Mistrza Hiszpana.
Generalnie zaś, co do samej zasady, w innej, że się tak wyrażę: SFERZE - też się zgadzam
Paradoks prezydencki mi się pojawił? Jestem za, a nawet przeciw?!? Oj, doktora mi trzeba koniecznie. A może to dlatego (pochwalę się publicznie), że właśnie zawitała u mnie "631" po "niebiańskim" tuningu
Nr konta wysłałem na PW , ale pewnie musisz chwilę poczekać nim dojdzie bo PW tak ma . Jeśli bierzesz bez lunety to prawdopodobnie będziesz musiała wyzerować przyrządy celownicze , bo ja nie strzelałem z otwartych .
green_thunder,
Źle się wyraziłem Panie Komendancie. Mój Błąd. Chodziło mi o to, że już sprawdzona w boju. Sama luneta zdjęta, ale montaż na osadzie chyba jest dozwolony (tak czytałem w poradnikach), a to już połowa mniej roboty.
Cortez, Dziś "pomięszało mię mętalnie" zupełnie na dobre. Na myśli miałem pokrywę. Zaczynam ... p... farmazony.
Dzięki za czujność. Wróg nie śpi! Alzheimer z Parkinsonem czuwają i są podstępni
Cortez,
Fakt. Luneta montaż (obejmy tubusa i wszystkie te elementy, których nazw nie znam, ze śrubkami, wkrętami etc. włącznie) 11 mm frez na pokrywie.
Wymiękam.