Witam, wszystkich kolegów. Jest to mój pierwszy post na forum. Zdecydowałem się zadać pytanie gdyż nie znalazłem na forum interesującej mnie informacji.
Posiadam wiatrówkę jak w tytule i szukam do niej serwisu. Usterka polega na tym, że po złamaniu lufy i naciągnięcie nie następuje zablokowanie tłoka (spust nie łapie tłoka) Proszę o pomoc chciałbym oddać wiatrówkę w dobre ręce. Jeżeli jest na forum kolega który podejmie się naprawy to bardzo chętnie skorzystam, mogę wiatrówkę wysłać nawet w inny region Polski. Chętnie skorzystam z tuningu jeżeli można w mojej wiatrówce coś zmienić.
A może ktoś zna serwis gdzie mogę oddać wiatrówkę, będę wdzięczny za każdą wskazówkę, gdyż sam się na tym nie znam.
Pozdrawiam
Gamo Wpier Skeet
Moderator: Hiszpan63
-
- Ściepnik
-
Kolego Filo specjalnie nie zależy mi na czasie. A będziesz mógł określić przed dokonaniem naprawy czy to się opłaca? Nowa kosztuje ok 1000 zł, chociaż moja może wystrzelała 1000 śrutów od nowości.
Zastanawiam się też nad zmianą na coś lepszego stąd moje pytanie o opłacalność naprawy. Chyba, że to gamo to dobra wiatrówka? nie znam się nad tym. A może można zrobić jakiś tuning?
Będę wdzięczny za wyrozumiałość dla mnie bo nie znam się na tym.
Zastanawiam się też nad zmianą na coś lepszego stąd moje pytanie o opłacalność naprawy. Chyba, że to gamo to dobra wiatrówka? nie znam się nad tym. A może można zrobić jakiś tuning?
Będę wdzięczny za wyrozumiałość dla mnie bo nie znam się na tym.
-
- Ściepnik