Nie,nie jeszcze nie moja ,ale szukałem pomysłu i znalazłem na forum amerykańskim GTA.Nasz amerykański kolega zmienił całkowicie wyglad wiatrówki.Krytykantom wyglądu zapewnie wypadnie argument z rąk.
Spróbuję zmałpować pomysł,ale nie wróżę sobie sukcesu niestety
btw
Baikal 512M ma bardzo dobre opinie na tzw zachodzie(oczywiscie w tej klasie cenowej od 50 do 200 $ w zależnościod rynku) oczywiście z nieustającym zastrzeżeniem:twardy spust
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
były kochane 9,był szmelc,był FWB 300,jest Baikal 512M i do tego dodam inne wyzwanie ...
Baka na pewno nie jest za niska, na wielką amerykańską gębę napchaną hamburgerami i kurczakami genetycznie modyfikowanymi. Dla Polaka będzie za niska.
oto przykład
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
krzysztof pisze:Bartek, sam popróbuj,co swoje to najlepsze.
Wyrzynarka, wiertarka, szlifierka to chyba za mało żeby osadę zrobić. Dodając do tego zerowe doświadczenie hmm chyba prace Prezesa zrobiły by mi większą radość
Ale łucznik 188 nie ma złej osady. 187 ma nie wygodną ale w moim tylko babka regulowana i stopka regulowana i strzelanie stało by sie przyjemniejsze. Te modyfikacje ile by kosztowały ?
krzysztof pisze:Bartek, sam popróbuj,co swoje to najlepsze.
Wyrzynarka, wiertarka, szlifierka to chyba za mało żeby osadę zrobić. Dodając do tego zerowe doświadczenie hmm chyba prace Prezesa zrobiły by mi większą radość
Ale łucznik 188 nie ma złej osady. 187 ma nie wygodną ale w moim tylko babka regulowana i stopka regulowana i strzelanie stało by sie przyjemniejsze. Te modyfikacje ile by kosztowały ?
Takie przerobki Łucznika to czysta profanacja.
Widziałem osadki zrobione za pomocą wyrzynarki i dłut - były to często arcydzieła
W sumie masz bjudas rację, dlatego lepiej zachować oryginalne łoże a bardziej futurystyczne jako odskocznia od codziennego strzelania zrobić (w moim przypadku zlecić) i mieć 2 łoża
wonski pisze:W sumie masz bjudas rację, dlatego lepiej zachować oryginalne łoże a bardziej futurystyczne jako odskocznia od codziennego strzelania zrobić (w moim przypadku zlecić) i mieć 2 łoża
Mój tok myślenia
Czyli na zabytkach eksperymenty oczywiście robić, ale żadnych nieodwracalnych zmian nie wprowadzać.