Witam
Koledzy! Czy nie wiecie przypadkiem czy QB 18 w kalibrze 5,5 jest w miarę celna tak do 30m? W miarę celna tzn. puszki po red bulu, lub browarku, lub jabłuszka
Czy jest może w miarę porządnie zrobiona? W miarę tzn. jak za te pieniądze.
Pytam ponieważ musiałem się pozbyć moich strzeladeł, a mam potrzebę dmuchania z rurki i potrzebuję coś taniego. A ta 18 mi się podoba.
Troszkę już tu z Wami jestem i wiem co dobre dlatego proszę o wyrozumiałość i nie doradzanie mi czegoś innego, tylko o wypowiedzi na temat tej chińskiej 18-stki
Mam na dzieję, że jest choć troszkę zbliżona wykonaniem do swej zacnej kuzynki QB78, którą miałem i z żalem musiałem sprzedać.
QB 18
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
QB 18
BMK-19+Leapers 4x32AOMDTS
www.szczyrkolszowka.pl
www.szczyrkolszowka.pl
-
- Ściepnik
O dziwo dosyć dobrze wykonana wiatrówka ... podobno kopia diany Robiłem onegdaj dwie sztuki , problemem była kostka lufy (wyczuwalny luz w szczękach ) , załatwiły sprawe podkładki od HW30 Ogólnie nieźle wykonany karabinek , a i drewienko niczego sobie. Energetycznie coś z 8 J . Można kupić nowe za 160 zł.
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
-
Wiedziałem, że Kolega pierwszy da odpowiedź
Czy w kalibrze 5,5 będzie się dobrze spisywała? Chciałbym sobie coś porozwalać tak do 25-30 metra? W tym kalibrze troszkę jej dżulików chyba podskoczy?
W PADMIE są dwa rodzaje 18-tek, a mnie ię bardziej podoba 10 zł droższa ale z ryflowaniami
Czy w kalibrze 5,5 będzie się dobrze spisywała? Chciałbym sobie coś porozwalać tak do 25-30 metra? W tym kalibrze troszkę jej dżulików chyba podskoczy?
W PADMIE są dwa rodzaje 18-tek, a mnie ię bardziej podoba 10 zł droższa ale z ryflowaniami
BMK-19+Leapers 4x32AOMDTS
www.szczyrkolszowka.pl
www.szczyrkolszowka.pl
-
-
- Ściepnik
Tego nie wiem ... trzymam się kal. 4,5 mm i takie miałem w rękach . Bez optyki , na 30m , w pomidora trafisz ..gufi-74 pisze:Czy w kalibrze 5,5 będzie się dobrze spisywała? Chciałbym sobie coś porozwalać tak do 25-30 metra? W tym kalibrze troszkę jej dżulików chyba podskoczy?
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
-
-
- Ściepnik
-