...jakieś 21 razy....green_thunder pisze:...auta nie kupowałeś ?..

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
Wcale tak dużo ich nie ma:jimi krewetka pisze:A powiedz mi, czy skusiły Cię te gratisy? Przyznam, że jest tego sporo
Wiadro zimnej wody właśnie się na mnie wylało...pala30 pisze:Ale musisz się spodziewać jednego ,a mianowicie że ta luneta to totalna tandeta i Harnaś rozszarpie ją na dzień dobry jak zdąży bo nie wiem czy zauważyłeś na jakim montażu to siedzi ????Myślę że będzie bida to utrzymać na szynie montażowej.O zerowaniu lunety nie wspomnę.Z tego co wiem Hatsan nigdy do zestawów nie daje lunety.To sprzedawca je dodaję żeby się pozbyć bubli z magazynu.
Nie chcę negować twojego zakupu bo to twoja kasa ale chyba nie był to najmądrzejszy zakup.
Widzę ,że wolisz uczyć się na własnych błędach niż czerpać fachową wiedzę z forum.
Życzę oczywiście udanej zabawy i pociechy z zakupu.I przy pierwszym zerowaniu lunety wejść tabletkę pod język żeby cię szaleństwo nie ogarnęło i lupka nie wylądowała gdzieś w krzakach![]()
Miałem parę Hatsanów i wiem że nie miłosiernie kopią i lunety byle jakiej tam nie posadzisz. Tylko pancerne lunety i montaże jednoczęściowe z kołkiem stopującym wytrzymują .
Miłej zabawy![]()
pala30 pisze:Tu chodzi o to że nie wiem czy będziesz w stanie że tak powiem zsynchronizować wszystkie elementy tego zestawu tak by wszystko grało.
Ja bazując na moim doświadczeniu z karabinkami i lunetami(tanimi za około 100 zł,moje Hatsany rozszarpały chyba ze 4sztuki)obawiam się o twoje zdrowie psychiczne przy zerowaniu.Potem strzelisz 10 razy i albo spadnie luneta z szyny,albo się będzie przesuwać i zero w lunecie będziesz miał tylko w marzeniach niestety.
Dobrze odtłuść frezy zanim zamontujesz montaż z lunetą.Uważaj żeby nie przekręcić śrub w montażu.
Powodzenia z ustawieniem wszystkiego .Najlepiej jakbyś miał kogoś doświadczonego obok siebie który posłuży dobrą rada.
Cienko widzę żywotność tej lunety i montażu.
Co do kubła zimnej wody którą przyjąłeś teraz na klatę to niestety forum jest po to by doradzać ,chwalić się nowymi nabytkami ale również do sprowadzenia nowych początkujących strzelców na ziemię.![]()
No to dzisiaj dopiero podeszliśmy do próby wyzerowania lunetki i d..papala30 pisze:Powodzenia dacie radę![]()