innova 1210
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
-
- Ściepnik
Ja dziś dopatrzyłem się braków w sharpiku. Mianowicie zauważyłem ,że brakuje zabezpieczenia na sworzniu łączącym ramię pompki z jej korpusem.
Drugie ,to brak bolca przechodzącego przez plastykową ósemkę na samym końcu korpusu pompki.To da się skorygować bez nakładu finansowego .
Bardziej mnie troszkę zaciekawiło pojawienie się mosiężnego drobniutkiego wióra na ramieniu pompki przy połączeniu z korpusem , coś musi trzeć. Wpuściłem dziś tam dosłownie trzy krople oleju. Domniemywam ,że wióry powstały tam jak było sucho,a z racji tego, że sucho to wylatywały.Jak dostały oleju ,to dopiero wyszło na wierzch .
Zastanawiam się nad wypolerowaniem tego elementu.
Bardziej mnie troszkę zaciekawiło pojawienie się mosiężnego drobniutkiego wióra na ramieniu pompki przy połączeniu z korpusem , coś musi trzeć. Wpuściłem dziś tam dosłownie trzy krople oleju. Domniemywam ,że wióry powstały tam jak było sucho,a z racji tego, że sucho to wylatywały.Jak dostały oleju ,to dopiero wyszło na wierzch .
Zastanawiam się nad wypolerowaniem tego elementu.