Kontakt

Moderatorzy: Hiszpan63, Walend

Awatar użytkownika
Robert567

Kontakt

Post autor: Robert567 »

Cześć, czy ma ktoś może kontakt do właściciela sklepu akhobby? Oczywiście inny niż tel. i mail ze strony internetowej, bo te nie działają. Jeżeli ktoś jest w stanie pomóc, to proszę o wiadomość prywatną.
Awatar użytkownika
Yurko

Re: Kontakt

Post autor: Yurko »

Zamierzasz się zapytać na innych forach? Z góry Cię uprzedzam, że na https://forum-bron.pl może być problem z jawnym wpisaniu nazwy sklepu, bo tam od dawna automatycznie wykasowują ciąg znaków "akhobby". Chyba go nie bardzo lubią.... :nieznaju:

Bardzo popularne jest też: https://airgun-hunting.pl tylko tam mają taki zwyczaj, że wkurzają się na ludzi, którzy się najpierw nie przywitają w odpowiednim dziale. (No chyba że nie jesteś nowy... ;)
Awatar użytkownika
Robert567

Nieee, aż tak nie będę szukał. Czytam dużo w internecie, ale zarejestrowałem się tylko tutaj.
Zamówiłem tłumik z adapterem do Beretty i ani towaru, ani kasy na koncie. Wiem, ze sa inne sposoby. Ale chciałbym to załatwić bezkonfliktowo i po prostu odzyskać kasę. A może towar jest w drodze i trzeba czekać? Tego się nie dowiem, jak mi nie odpiszą ani nie odbiorą telefonu. :lol:
Awatar użytkownika
Yurko

Post autor: Yurko »

Ja kiedyś (ponad 2 lata temu) coś chciałem od nich kupić, chyba lufę do HW, ale dowiedziałem się z rozmowy, że fizycznie jej nie mają. Niestety nie zachowałem numeru telefonu. Wydaje mi się tylko, że wtedy kontakty do nich działały normalnie, chociaż nie pamiętam kto do kogo zadzwonił. No i jakoś nie wysłałem im żadnych pieniędzy... ;)
Awatar użytkownika
Robert567

Hehe, dzięki za odpowiedź.
Nauczka dla mnie na przyszłość. Ale straciłem czujnosc w internecie, bo z reguły wszystko co zamawiam w innych sklepach do 2-3 dni czeka na mnie w paczkomacie. Człowiek się przyzwyczaił. Pozdrawiam! ;)
Awatar użytkownika
ninalken

Post autor: ninalken »

Postawa tego sprzedawcy ma swoje odzwierciedlenie na strzeleckich forach... generalnie różnie z nim bywało. Proponuję drążyć temat, bo z tego co czytałem sprawy kończyły się polubownie. Napisz na innych forach może ktoś/coś...
ODPOWIEDZ