Gajowy pisze:...Tylko się Panna na pecepa nie przestaw!!! ...
...bo co....
)
A dlatego, że TO!
Piotrek:) Tobie niczego nie sugeruje, ale niech Dziewczyna strzela z karabinka... że tak powiem: Z jajami
I każden bywacz z Bemowa mnie poprze!
"Myślenie nie jest trudne, trzeba się tylko do niego przyzwyczaić!"
Gajowy pisze:I każden bywacz z Bemowa mnie poprze!
... zaszły i obecny ... to prawda , jak strzelać , to tylko ze sprężyny . No , ale strzelać , to trza umić ... a wielu brak na to cierpliwości
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
... to karabin ma mieć jaja ... a sprężynki mają zaś Michalina niech pozostanie taka jaka jest ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
fantazja555 pisze:Dziękuję za miłe słowa które na prawdę działają motywująco . Włodzimierzu chwyt jest ok a z wagą się oswajam i jest coraz lepiej . Wszystkiego dobrego , zdrowia , szczęścia oraz spełnienia wszystkich marzeń drodzy ,SWAWOLNICY " tego wam życzę , całuski Michalina
Gdzieś zacny żarcik zgubiłaś . Obawiałaś się , że był za "gruby " ?
Pany!!!
Odchodzimy od tematu
Michalinko, ja mam swojego ulubionego PSa... Ale TX jest wytrzymalszy, tak samo celny i chyba lepiej wyważony. Niech Ci wiernie służy i przynosi radość
"Myślenie nie jest trudne, trzeba się tylko do niego przyzwyczaić!"
Otóż tak właśnie ... niech służy i radość daje ...
Dziś dzionek piękny był , wolne grzech nie postrzelać . Wybaczcie mi ale skończyły się tarczki i tak to zrobiłam . Oczywiście po małej rozgrzewce , a te 70 to troszkę na wyrost po przemierzeniu 66m pokazało . Pozwoliłam sobie wstawić moje karteczki z tak udanego dnia bo warunki pogodowe były naprawdę idealne pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.