Pierwsza wiatrówka, czyli 250 śrutu i tyleż samo pytań.
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
- Ściepnik
-
Co innego jest gdy napiszesz: "Sprzętu nie miałem w rękach, ale na forum polecany jest taka a taka wiatrówka" i tu np. kilka linków do opinii czy testów, a co innego gdy napiszesz, że twoim zdaniem taka a taka będzie wspaniała i w ogóle super bo twój kolega miał i była fajna. Widzisz różnicę? Za pierwszym razem przyznajesz, że nie miałeś wiatrówki w ręku, ale starasz się przekierować na wartościowe tematy. W drugim przypadku misiasz, a jeszcze lepiej jak kurczowo trzymasz się swojego zdania nie przedstawiając żadnych faktów. Niektórzy sugerują, że użytkownik z dużym stażem na forum to autorytet. Bzdura! To, że chodzisz do szkoły, nie oznacza, że z automatu posiądziesz wiedzę.
http://www.wsststrzelec.pl/
"A teraz szybko zanim dotrze do nas że to bez sensu" - Król Julian
"A teraz szybko zanim dotrze do nas że to bez sensu" - Król Julian
-
@Gebi
Żadnych ocen w "skali wiarygodności" nie przyznaję.
Żadnej wizualnej struktury drzewiastej ze szczegółowym podziałem na rejony specjalizacji nie prowadzę. Chodziło mi o to, że na zasadzie rekomendacji od dotychczasowych zaufanych osób można grono specjalistów sobie ostrożnie rozszerzać. Ja już wiem czyich rad tutaj mogę słuchać w ciemno, a od pozostałych osób też rady przyjmuję, ale z ostrożnością. Dalszą dyskusję pociągnę na PW. 
Kreatywnej księgowości mówię nie.
Edycja
Żadnych ocen w "skali wiarygodności" nie przyznaję.

Edycja
Zgoda, tak, widzę różnicę.Grossus pisze:Co innego jest gdy napiszesz: "Sprzętu nie miałem w rękach, ale na forum polecany jest taka a taka wiatrówka" i tu np. kilka linków do opinii czy testów, a co innego gdy napiszesz, że twoim zdaniem taka a taka będzie wspaniała.
Tego nigdzie nie sugerowałem, ale wiem o co Ci chodziło i z tym też się zgadzam, jak najbardziej!Grossus pisze: Niektórzy sugerują, że użytkownik z dużym stażem na forum to autorytet. Bzdura! To, że chodzisz do szkoły, nie oznacza, że z automatu posiądziesz wiedzę.
Hatsan 55 QT + Point Precision 3-12x42.
Karabin jest w porządku, niezła jest też lupa, tylko strzelec (jeszcze) dupa.
Karabin jest w porządku, niezła jest też lupa, tylko strzelec (jeszcze) dupa.
-
- Ściepnik
Ale dlaczego?!algorIThm pisze: Dalszą dyskusję pociągnę na PW.

Pisz!
Pisz dużo!
Klekotaj klawiaturą, aż się rozgrzeje. Nieważne czy mądrze, czy głupio, byle "w okolicy" poruszanych tematów. Za jakiś czas zyskasz stronników i niepodważalne prawo do udzielania porad. Kiedy ktoś nie zgodzi się z Twoim zdaniem, to go zagadasz aż odpuści. Wystarczą dwie-trzy tyrady w temacie

Wiatrówki różne
-
- Ściepnik
-
- Ściepnik
-
- Ściepnik
-
- Ściepnik
Za moich szkolnych lat na spotkaniach rodzinnych popularna była piosenka biesiadna , którą nieco zmieniając , zaśpiewał bym tak - I Negza musi być , bez niego trudno żyć . Niech żyje nam Negzowy stan i Negza niech żyje nam / w tym miejscu następowała przerwa na przechylenie kielonka /, i druga zwrotka - I Grossus musi być , bez niego trudno żyć .... Ze dwie cysterny wódki trzeba by wypić by dało się wymienić wszystkich Swawolnych niezbędnych na tym forum .
-
- Ściepnik
Dobre
OT - od dłuższego czasu, ale założyciel tematu ukontentowany jest, mniemam, z udzielonych mu porad i wskazówek.
Forum jest dla każdego, kto stosuje się do jego regulaminu i zasad ustanowionych przez "Czcigodnych Ojców Założycieli" - taka jest moja interpretacja tego, co wyczytałem w tej kwestii. Kompania jest swawolna, a to, w moim zdaniem pozwala na nie, li tylko i wyłącznie poważne do cna wypowiedzi.
Na marginesie - awansowałem do miana KONIA

Forum jest dla każdego, kto stosuje się do jego regulaminu i zasad ustanowionych przez "Czcigodnych Ojców Założycieli" - taka jest moja interpretacja tego, co wyczytałem w tej kwestii. Kompania jest swawolna, a to, w moim zdaniem pozwala na nie, li tylko i wyłącznie poważne do cna wypowiedzi.
Na marginesie - awansowałem do miana KONIA

-
-
- Ściepnik