Jak napisze , że bez lufy też będzie celny , to i tak nie ma co dyskutowaćwitboj pisze:Lufa dla celności tego karabinu nie ma znaczenia - tak mi Jerzy na iwebie napisał, przestałem dyskutować.
Było nie zaznaczać , że to sprzęt do polowań lub do rekreacji . Jeśli do rekreacji , to ja chcę wiedziec co można tym sprzętem , ale owe 40 strzałów już skutecznie eliminuje karabinek z rekreacji . Zatem tylko dla kolekcjonerów , zatem trzeba było zareklamować w domu aukcyjnym lub Desiewitboj pisze:Ale to wszystko jest bez znaczenia dla kolekcjonerów - im żadsza i bardziej udziwniona konstrukcja tym większa watość... kolekcjonerska. I przy tym zostańmy. Piękny sprzęt kolekcjonerski. Jak każdy przedmiot kolekcjonerski powinien kosztować.
Ja już odpuścilem sobie ten temat ... specjalnie , nie śledzę równiez tematu na beżowym (tam głownie obśliniają się zwolennicy sztucerowości ) Wielka niewiadoma , brak konkretów i ewentualne informacje na pw ?? .. przez telefon ?? .. po znajomości ?? A od podobania , to mam wiele modeli palnej ... tyle , że nie myśliwskiej ...