HW 40 PCA
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
-
-
- Ściepnik
HW 40 PCA
Na pewno na którymś forum czytałem o tym jak ktoś poradził sobie z tym problemem
ale nie mogę odszukać.
Może wystarczy nałożyć dużą kroplę np poksyliny od wewnątrz pistoletu na bolce z obu końców.
ale nie mogę odszukać.
Może wystarczy nałożyć dużą kroplę np poksyliny od wewnątrz pistoletu na bolce z obu końców.
ProSport , PP20
-
- Ściepnik
-
-
- Ściepnik
Piłeś coś??? Fakt że nie wiem jak te Twoje kołki wyglądają, te które proponuję to rurka przecięta po długości. Najcieńsze jakie spotkałem to 1,5 mm. Klej Loctite to taki specyfik do gwintów co prawda ale powinien ustalić kołki.
Strzelam bo lubię :-) AR 50 PCP.
( Celuj w księżyc- jeśli nie trafisz, trafisz między gwiazdy )
( Celuj w księżyc- jeśli nie trafisz, trafisz między gwiazdy )
-
- Administrator
"A czy ja się chwalę, że nie piłem?" :^)mironTG pisze:Piłeś coś???
"My od lat już gawędzimy o Maryni
i to nawet, szczerze mówiąc, nie o całej..."
i to nawet, szczerze mówiąc, nie o całej..."
-
- Ściepnik
-
Witam. Zdecydowałem się na zakup HW40 (PCA). Wiecie może czy są jakieś różne wersje tego pistoletu na rynku? Skąd pytanie - w necie są ceny za ten sprzęt (NOWY) wahające się od 540 zł do 700zł. I nie chodzi tu o to, że dołączane są jakieś bonusy do pistoletu (co generuje wzrost ceny). Od czego może zależeć cena (na coś powinienem zwrócić uwagę?) i gdzie kupić? Pozdrawiam.
Paweł
-
-
Zainteresował mnie ten PR-45. Faktycznie w opiniach internautów jest oceniany lepiej niż HW40. Czy ktoś miał do czynienia z tymi dwoma modelami i może się podzielić opinią? - kwestia zasadnicza dla mnie to strzelanie do tarczy na dystansie max. 15 m (na razie chcę poćwiczyć bez optyki), kultura pracy i inne czynniki sprzyjające precyzji strzału.
Paweł
-
-
Ludzi korzystających z wiatrówek przybywa (a więc nowych punktów widzenia, nowego doświadczenia) i produkowany sprzęt przez wiele lat zmienia swoją jakość. Internet stał się bardziej powszechny, więcej ludzi z niego korzysta, opływ informacji jest lepszy. Czas nie stoi w miejscu proszę Pana, więc pytam. Dziękuję Panu kolejny raz za fachową odpowiedź. Szkoda czasu
Paweł
-
Nikt nie produkuje nowych modeli pod ich starą nazwą, to niezawodowe, wystarczy spojrzeć na slavię Pisanie w kółko na życzenie nowych userów o tym samym jest irytujące. To ci, którzy przybywają powinni z własnej ciekawości zainteresować się, a nie oczekiwać, aż ktoś na tacy poda. Pobędziesz trochę na forum to i jego zwyczajów nauczysz się.
-
- Ściepnik
... http://nasze-wiatrowki.pl/viewtopic.php?t=4650 ....gretzky pisze:Zainteresował mnie ten PR-45. Faktycznie w opiniach internautów jest oceniany lepiej niż HW40. Czy ktoś miał do czynienia z tymi dwoma modelami i może się podzielić opinią?
... czas nie stoi w miejscu i przybywa opinii użytkowników , ogólnodostępnych w sieci .gretzky pisze: Czas nie stoi w miejscu proszę Pana, więc pytam.
... więc korzystaj z niego , a nie mnóż kolejne byty ...gretzky pisze:Internet stał się bardziej powszechny, więcej ludzi z niego korzysta, opływ informacji jest lepszy.
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy