Mam pytanko, czy ktos z Was spotkał się może z problemem, którym jest delikatny luz korpusu ( plastikowy z szyną pod lunetę ) na boki ? Czy ktoś zna jakiś sensowny sposób jego zniwelowania ? może jakaś ukryta śruba, którą trzeba dokręcic ?? Dzieki z góry na pomoc
Wesołych i Spokojnych Świąt życzę
Osobiście się z tym nie spotkałem. Rozkręcałeś karabinek? Jedyna śrub jaka trzyma korpus to ta przy kabłąku spustu, ta bliżej lufy. Może po prostu podłóż coś między korpus a drewno.
Reklamacje do p.MIODKA mnie nie wciągajcie w walki plemienne.Jestem zadeklarowanym polskim Indianinem urodzonym na naszym odzyskanym Dzikim Zachodzie ,uczonym na Wybrzeżu ,Wielkopolsce i Kujawach,w służbie na Dolnym Śląsku i Opolszczyźnie,A wylądowałem w Centrum.Także mam apolityczne pochodzenie geograficzne ,bo dla uspokojenia wschodniej części kraju jestem po babci partyzantem z Zamojszczyzny.HOUK WESOŁYCH ŚWIĄT
Ludomirze widać to w pierwszych kilku sekundach, faktycznie z poczatku wyglada to jak w naszych szarpakach ale kiedy koleszka się kladzie widać dzwignie podobną jak w dianie 48
Sharp Innova 1210 Uszczelniony na maxa + Leapers 3-9x32AOMD
peyalo pisze:Mikołaj z Chin był u mnie dzisiaj i przywiózł mi prezent Sharpa 1100 4,5mm w plastyku,zgrabniutka i poręczna ta "murzynka".WESOŁYCH ŚWIĄT Wszystkim
Na począdku chciałbym wszystkich serdecznie przywitać(Helow). Drodzy PoSharpAni buszując ostatnio w necie natknełem się na nowe modele Sharpa a nazwie ACE, zobaczcie sami,