Slavia634 4,5 mm
Moderator: Hiszpan63
-
- Ściepnik
Postrzelasz i dojdziesz do wniosku że plastikus całkiem dobra sprawa. Moje HW dostało pod stopkę kupę szmatek, trochę żelastwa w tych szmatkach i jest cichutko i dociążone. A że dymi to mycie potrzebne i poprawne smarowanko.
Strzelam bo lubię :-) AR 50 PCP.
( Celuj w księżyc- jeśli nie trafisz, trafisz między gwiazdy )
-
-
- Ściepnik
mironTG pisze: pod stopkę kupę szmatek, trochę żelastwa
... ... Hogan używa pakuł i stali szlachetnej ...zbisz41 pisze:To u Hogana czy sam pchałeś?
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
-
-
- Ściepnik
Taaaaaaaaaaaaa z guzikami Waldek nie bawi się chyba w takie pakowanie, sam tak sobie wymyśliłem. Szmatki miałem szlachetne i jakieś 200 gram złomexu. Teraz karabinek z lunetą jak pisałem to prawie 5,5 kg.
Strzelam bo lubię :-) AR 50 PCP.
-
-
Miałem nie strzelać przed wysyłką do cekausa hehe mięczak ze mnie jakieś 30 śrutów poszło żeby nie miał wyrzutów i zona i córka starsza po 1 śrucie też:) dalej dymi . Więc podejmuje trudne wyzwanie schować do pudła i nie strzelać więcej trzymajcie za mnie kciuki żebym wytrwał.
PS. i znowu zaczynam myśleć o lupce nigdy nie mialem na wiatrówce ale ceny mnie przerazaja macie jakies namiary na fajne sklepy czyt. z dobrymi cenami ?
PS. i znowu zaczynam myśleć o lupce nigdy nie mialem na wiatrówce ale ceny mnie przerazaja macie jakies namiary na fajne sklepy czyt. z dobrymi cenami ?
-
A ja mam pytanie do czego strzelasz? mam wujka w Pietrzykowicach i jakiś amator z wiatrówka ściągnął mu ostatnio jedna samiczkę -nie twierdze ze ty ale w twojej okolicy
Co do lupki to mam tania PP 3-12x42AO jakies 300 PLN , działała fajnie do dzisiaj nie wiem czy to wina zimna i nerwowych ruchów pokrętłami ale po jakimś czasie (15dni?) leżakowania w szafie deczko mi śrut schodził w dół , po probie wyzerowania na 15 m strzelanie sie skończyło bo za chiny nie mogłem jej ustawić . Śrut Crosman Pointend
Co do lupki to mam tania PP 3-12x42AO jakies 300 PLN , działała fajnie do dzisiaj nie wiem czy to wina zimna i nerwowych ruchów pokrętłami ale po jakimś czasie (15dni?) leżakowania w szafie deczko mi śrut schodził w dół , po probie wyzerowania na 15 m strzelanie sie skończyło bo za chiny nie mogłem jej ustawić . Śrut Crosman Pointend
-
strzelam do paczek po fajerwerkach leżących na ziemi jakieś 30 metrów od stanowiska czyli drzwi od salonu a zona i córka do bałwana jakiś 1m od stanowiska a jak ten wyimaginowany wujek w Pietrzykowicach się nazywa ?zbisz41 pisze:A ja mam pytanie do czego strzelasz? mam wujka w Pietrzykowicach i jakiś amator z wiatrówka ściągnął mu ostatnio jedna samiczkę -nie twierdze ze ty ale w twojej okolicy
-
- Ściepnik
... i bardzo słusznie , że postrzelałeś ... będziesz znał różnicę przed-po czarach ...budyn pisze:Miałem nie strzelać przed wysyłką do cekausa hehe mięczak ze mnie jakieś 30 śrutów poszło
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
-
Oj stary on realny, ja tam byłem na weselu u niego ale na bank ty jeszcze w kapuście buszowałeś A i bywam i pewnie z wiosny będę tambudyn pisze:wyimaginowany wujek w Pietrzykowicach
Co do lupki to się wyjaśniło jeszcze raz sprawdziłem w ciepełku i jest ok ...a już maiłem pietra jak ci z pietrykowic
-
Czytasz w myślach tym sobie tłumacze i pocieszam się ze potem ani tej sprężynki nie będę słyszał dymu widział itp. odczucia mam nie wiem czy słusznie gorsze niż mój stary iż 38, może to z powodu ze to było 1000 lat temu i sobie wyidealizowałem. i pytanie do fachowca ile w końcu J ma slawia 634 widziałem od 14 do 17 J każda strona co innegoHiszpan63 pisze:... i bardzo słusznie , że postrzelałeś ... będziesz znał różnicę przed-po czarach ...budyn pisze:Miałem nie strzelać przed wysyłką do cekausa hehe mięczak ze mnie jakieś 30 śrutów poszło
-
-
- Ściepnik
-