Spoko pistol ... jak się go ogarnie , to daje wiele frajdy ..
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Gdyby nie problem z ustawieniem stóp to byłoby to o co chodzi.
A tak się dzieje jak się szuka pozycji na siłę , zamiast trzymać się tego co w miarę już ustawione.
Ogólnie jak spodnie i buty nie pomogą to tylko trener , który wskaże błędy patrząc z boku.
Zawody Ppn40 w środę, dwa dni temu - do finału wszedłem na piątej pozycji (@Mildot: miałem tyle samo punktów co Ty, szkoda, że musiałeś wcześniej wyjść).
Finał: 10 strzałów, 15 s na strzał (tarcza ISSF, 10 m). Utrudnienie dodatkowe - głośna muzyka disco polo :^).
Wynik: 3 dychy centralne, w sumie 95,9 pkt. I-sze miejsce :^)
Oby tylko utrzymać taki poziom. :^)
PS. Kpn40 we wtorek: 320 pkt. Też niezły jak na mnie wynik.
"My od lat już gawędzimy o Maryni
i to nawet, szczerze mówiąc, nie o całej..."
... ale Ty nudny jesteś .. nawet kalkulatora nie potrzeba żeby Cię obliczyć
... dobre
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
A tam i ja pokażę tarczkę. Może trochę nie w temacie bo kaliber ciut gruby ;-). Mianowicie .44 czyli Remik NMA 1858. Strzelana z 25m oburącz. ;-) ;-) ;-).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Koniec żartów Panowie. Zaczęły się schody
Slavia 631 + Blog 3,5-10X40 SFE
Remington NMA1858 .44
Dziś małe strzelanko na emeryta reanimowanego
36 m po 10 strzałów , tarczka z groszem punkt celowania przestrzelina.
Bardzo ciepło z lekkim odczuwalnym wiaterkiem . Stolik niestabilny , krzesełko zapadające ....chyba ku śmierci
AA S400 C Hawke x14