maximus pisze: Ten karabinek kosztuje już naprawde duże pieniądze za które można kupić poważny karabinek. Realna cena tego karabinka to 200 zł.
Karabinek przedewszystki jest do strzelania i trafiania, dopiero potem ma wyglądać.
Ja dałem za niego 300zł bez lunety. A co do wyglądu to strzelanie ma mi dawać frajdę i sprawiać radość. A dać mi to może tylko taki karabinek, który nie tylko strzela, ale i bardzo mi sie podoba.
Troszkę zszedłem z tematu. Co do wiatrówki to radził bym pomyśleć nad czymś innym. Posłuchaj kolegów dobrze radzą. coś o tym wiem .
Bo zaczyna się zabawa...
CZ 550 Ebony Edition + Swarovski Z4i 2,5-10x56
ZH 304 + Zeiss 2,5-10x52
Iż 12
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Jan Śrutówka pisze:mógłbym wziąść baikała iż 61
świetnie wygląda i dobra firma ale trochę słaby dlatego się zastanawiam
a da się go tuningować żeby był mocniejszy ?
Iż-a 61 tuninguje się celem zwiększenia kultury pracy , a tym samym celności i powtarzalności. Demonem "mocy" , to on nigdy nie będzie ... max 5,5J.
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy