Witajcie ponownie koledzy !
Tak jak ktos napisał, zacytuje "trzeba zgrac karabinek z sobą, wtedy wyniki będą" mniej więcej
Dziś już "zczaiłem" o co tu chodzi. otuż CZetka jest ustawina IDEALNNIE tylko optyka.. Wiem juz ( nawet gdzies zapisałem ) co mam robic jak chwycę karabinek do strzału z ta optyką. No prawie same 10-tki. Kurczę, tylko w Bushnellu L. jest tak gryby krzyz, że niech to szlag trafi.
Przesiadając się ze sprężyny na PCP to jak z malucha na mercedesa

Ja HW98FT które będzie na sprzedaż ( niestety - niepotrafie okiełznać, nawet po tuningu Hogana ) choć sprubóje ) przesiadając się na CZtkę to tylko mi radochę przynosiła

a HW znowu no kurcze męczyłem się. To takie strzelanie z duszą ( sprężyny - mocne, - jesli do tacz i na zawody a o tym myslałem ) a PCP to uciecha. Czysta jak woda źródlana. Pierwsze nastawienia optyki i juz 10-teczkina tarczy

No jestem pod wrażeniem co CZtka potrafi.
Teraz jeszcze zapytam - dziś po strzelanku ( 238/250pkt

) uderzyłem kompensatorem ( tym na końcu lufy w CZtce ) o krzesło. Widać że CZ ma dość mocno i ładnie przez konstuktorów zabezpieczoną lufę ( kostka trzymie, póżniej ósemka itd. Jutro sprawdzę na tarczy, ale juz sie boję, humor straciłem cholera...
Pozdrawiam
Michał