Zacytuje może kolegę Corteza
A odpowiadając jeszcze raz na Twoje pytanie to chcesz celnie - kup Baikala, a jesli chcesz kopiąco to kup Hatsana i dokup podwójną albo i potrójną jak znajdziesz sprężynę na aledrogo. Celne to toto nie będzie ale z pewnością kopać będzie i szmoc tez będzie miało większą.
lukaskl123 pisze:czy wg was celność na 70-80 m w puszke to jest celnosc?? ludzie ja ze swojego chinczyka trafiam w puszke z takiej odleglosci ale potrzeba mi troszke wiecej mocy
Chcesz ją BARDZIEJ trafiać? Czy strzelać do niej z 200m
Wiesz co? Ja wiem, co jest zarazem celne, kopiące, mocne i ciężkie:
-Na pewno nie Hatsan
Zamiast wybrzydzać i kłócić się z mądrzejszymi od siebie (w kwestiach techniczno-sprzętowych), poczytaj sobie forum raz jeszcze a odpowiedź na pewno znajdziesz. Ja mogę powiedzieć krótko: 2000 pln i masz celność i szmoc, poniżej, albo celność, albo szmoc. Gdyby dało się inaczej, to na zawodach królowałby wiatrówki chińskie i tureckie. Z jakiegoś jednak powodu znajdziesz tam głównie niemieckie i angielskie.
PS. Mam już dosyć tematów typu "chcę tanią wiatrówkę z dużą mocą i celnością"
Ja nie jestem sfrustrowany, mnie tylko ludzie wkurwiają
Nie wiem czy jeszcze kolega tu zajrzy . ??? . Z mojej strony mogę polecić chinę i spokojnie na 80 m można powtarzalnie trafiać puszkę po piwku . A tu okazyjna cena za odpicowany sprzęt ; http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?f=107&t=142893
Odchodzą koszta tuningu , przesyłek itp , brać i nabywać umiejętności strzeleckie.
Troszkę przeszło przez moje ręce crosów ustawionych na ponad 16 J i nie było problemu z trafianiem takich celów jak puszka 0.5l na 80 m Na 40 m skupienie 5 zł monety . Mało tego ,parę dni temu mój quest wypluł setną paczkę śrutu i się nie rozleciał i nie stracił na celności po mimo wysilonego wysiłku . Zabił troszkę sprężyn a dalej sam żyję .