Pierwsza Wiatrówka

Wszystkie typy wiatrówek sprężynowych

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze

Awatar użytkownika
mironTG
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: mironTG »

:czerwonakartka: mtx nie wycieraj sobie gęby moimi słowami, czytaj ze zrozumieniem. To co napisłem to wiadomości techniczne niekoniecznie dotyczące konkretnego modelu karabinka, próbowałeś w B coś tam dociągać śruby osady??? Tarcie o naciąg murowane. I trochę ogłady bo pieniaczy było tu mnogo i jakoś zamilkli. Z poważaniem Wesoły dziadek :plask:
Strzelam bo lubię :-) AR 50 PCP.

( Celuj w księżyc- jeśli nie trafisz, trafisz między gwiazdy )
Awatar użytkownika
Hiszpan63
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Hiszpan63 »

Spokojnie Chłopaki :! ... należy przejść do porządku dziennego ... :idea: ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam :! ... często nie tam , gdzie celujemy :lol: ;)
witeg
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: witeg »

Ale to chyba nie do mnie, bo przecież ja to oaza spokoju w krainie łagodności. :>
Aha z nówek w limicie cenowym jeszcze Walther Terrus się łapie, no i Ruger Airhawk, ale jego w cenie regularnej nie wiem czy polecać.
Awatar użytkownika
Hiszpan63
Ściepnik
Ściepnik

witeg pisze:Ale to chyba nie do mnie, bo przecież ja to oaza spokoju w krainie łagodności.
... do Wszystkich ... ;)
witeg pisze:no i Ruger Airhawk,
... Ruger Air Scout ... doskonały klon Diany 34. Za niewiele powyżej 800 zł warto ...
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam :! ... często nie tam , gdzie celujemy :lol: ;)
Awatar użytkownika
green_thunder

Post autor: green_thunder »

Chłopaki w i m, bądźcie grzeczni dla siebie, zawiedliście mnie, bo uważałem Was za jednych z rozsądniejszych tutaj userów.
Żaden hatsan nie jest wart nieporozumień między facetami powyżej czternastego roku zycia.
witeg
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: witeg »

Przeca grzeczny jestem :cholera:
Zaraz Przemek to jak z tymi Rugerami jest Air Scout jest klonem/bliźniakiem Air Hawka???? Bo Hawk to klon Diany 34, skautowi też pod sukienkę zaglądałeś?
Awatar użytkownika
Hiszpan63
Ściepnik
Ściepnik

witeg pisze:skautowi też pod sukienkę zaglądałeś?
... noooo ... :lol:

... jedno i drugie , to to samo w różnych odsłonach . Pewnie i fabryka ta sama , tylko różnią sie osadami i końcówkami lufy . Generalnie kolejny klon . Dobry ...