No to teraz takaż Umarexa i dopiero wtedy proszę o ekspertyzę wyczuciowąjasiek23 pisze:Wprawdzie strzelałem czyszcząco-konserwującą
Wiatrówka co2 ruchomy zamek bez blow backu
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
- Ściepnik
-
Czytaj ze zrozumieniem kolego. Ja pisałem tylko o odczuciu odrzutu zamka a nie o konkretnej prędkości początkowej, która wg mnie była większa właśnie przez odczuwalne wyraźnie większe kopnięcie.JesperKyd pisze:No i po co traciłem kasę na chrono, jeśli można to wyczuć? Obrazekjasiek23 pisze: P.S Chciałbym także napisać swoje spostrzeżenie odnośnie kapsuł CO2. Zwykle używam Umarexów ale dziś strzelałem z kapsuły Walthera. Wprawdzie strzelałem czyszcząco-konserwującą i nie wiem czy oleje w niej zawarte mogą mieć jakikolwiek wpływ na moc ale...wyczułem że na Waltherze prędkość początkowa jest lepsza.
P.S Mógłbyś wykazać mniej ironii i tego traktowania z góry kogoś kto wie mniej od Ciebie na temat wiatrówek?
Ostatnio zmieniony 2015-08-03, 22:58 przez jasiek23, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Umarexem strzelałem następnego dnia i "kopnięcie" było słabsze a w przypadku Walthera utrzymywało się praktycznie na jednym poziomie przez całe 3 magazynki (może przy samym końcu jak kapsuła zaczęła być pusta to wiadomo zmniejszało się)daNeczek pisze:No to teraz takaż Umarexa i dopiero wtedy proszę o ekspertyzę wyczuciowąjasiek23 pisze:Wprawdzie strzelałem czyszcząco-konserwującą