Optyka do Crossman Vantage
Moderator: Hiszpan63
-
-
Jak na twoje potrzeby wystarczy Ci PP 4X32 ,oczywiście z gwarancją
http://www.zielonysklep.pl/luneta-monta ... cover.html
http://www.zielonysklep.pl/luneta-monta ... cover.html
pozdrawiam Janusz
Crosman C1K77+PP 4x32 AO - Iż-38 klasic. B2 po remoncie i ma się dobrze
Nowy nabytek TYTAN GS-750 + Kandar 3-9x40
Crosman C1K77+PP 4x32 AO - Iż-38 klasic. B2 po remoncie i ma się dobrze
Nowy nabytek TYTAN GS-750 + Kandar 3-9x40
-
- Ściepnik
Jak jeszcze nie onanizowano się sprzętowo tak jak dzisiaj , to głównie polecało się Delty Entry jako przyzwoitej jakości , celowniki budżetowe . Ogólnie nic się w tej mierze nie zmieniło . Dobre warunki gwarancyjne , dobra wytrzymałość i przyzwoite szkła . ... http://deltaoptical.pl/blizej_celu/lune ... ,d217.html ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
-
- Ściepnik
Hehe, lepiej bym tego nie ująłHiszpan63 pisze:Jak jeszcze nie onanizowano się sprzętowo tak jak dzisiaj.
Sam na "małej" beemce posadziłem najnowszy model chińszczyzny, a PP leży w pudle.
Dlaczego? A no dla 6 dotów w każdą stronę, jak w moim dużym Leapersie. A gdy ma się strzelnicę do 100 metrów, to się doty przydają. Karabiny oby dwa ustawione na 15 dżulików i przeskok z jednego na drugi jest bezbolesny, tzn celuje się nimi tak samo
Krzyż jest odrobinę grubszy od PP, lecz w rekreacji to nie wadzi zbytnio.
BMK40 by Hogan + Hawke Vantage 4-12x40 & BMK20 by JesperKyd + PP 3-12x42AO & MP61 + Mizugiwa 2.5-7x28 & Marksman 2004 & cdn...
-
-
-
-
Witam, po dłuższej przerwie
Zastanawiam się nad posadzeniem na moim pudełkowym Cross Copperhead wspomnianej, przez Kolegę Hiszpana, Delty... lub DOE 6x32 S AO IR R/G i do tego widziałem montaż, też Delty, Montaż jednoczęściowy AG-25M412
Chciałbym postrzelać na ok. 50 m może dalej... ale nie wiem czy to jest dobre zestawienie, czy mi zaraz tego nie roztelepie.
Na całość mogę wydać max 250 zł bo jak moja Baba rozkmini, że kupiłem drogą optykę to w najlepszym przypadku wygoni mnie z domu
Zastanawiam się nad posadzeniem na moim pudełkowym Cross Copperhead wspomnianej, przez Kolegę Hiszpana, Delty... lub DOE 6x32 S AO IR R/G i do tego widziałem montaż, też Delty, Montaż jednoczęściowy AG-25M412
Chciałbym postrzelać na ok. 50 m może dalej... ale nie wiem czy to jest dobre zestawienie, czy mi zaraz tego nie roztelepie.
Na całość mogę wydać max 250 zł bo jak moja Baba rozkmini, że kupiłem drogą optykę to w najlepszym przypadku wygoni mnie z domu
-
- Ściepnik
.. to kup za 250 , a powiedz , że zapłaciłeś 700 ... tylko skorzystasz na przyszłość ...rednex pisze: jak moja Baba rozkmini, że kupiłem drogą optykę to w najlepszym przypadku wygoni mnie z domu
.. kupuj , kupuj ... nikt nie da gwarancji , że nie roztrzepie , ale zaczniesz pykać z "optykiem" , to się wciągniesz , posmakujesz , a majątku nie wydasz .
-
-
- Ściepnik
-
Jak znam temperament mojej Żony to prędzej by mi ją wsadziła w d... ekhe ekheCortez pisze:...gorzej, jakby wywaliła przez okno rzeczoną lupkę....
Tak ogólnie, to mogłoby być? - Jedna z tych lupek + wspomniany montaż?
Wolę się poradzić niż wtopić w błoto i nic nie mieć A rady bardzo sobie cenię, bo w temacie śrutu, kupiłem Exacta i jestem ponad miarę zadowolony
-
- Ściepnik
Jeżeli DOE , to 3-9x40 ... http://deltaoptical.pl/blizej_celu/lune ... d1664.html ...montaż też ma szansę wytrzymać .
-
- Administrator
W takim razie zastanów się nad tubusem 1 calowym - zawsze to mniejsze zniszczenia anusa niż przy 30mm :^)rednex pisze:Jak znam temperament mojej Żony to prędzej by mi ją wsadziła w d... ekhe ekhe
A na serio: DOE 3-9x40AO jest ok.
"My od lat już gawędzimy o Maryni
i to nawet, szczerze mówiąc, nie o całej..."
i to nawet, szczerze mówiąc, nie o całej..."
-
Na początku też zastanawiałem się na DOE ze zmiennym powiększeniem m.in. tym o którym wspomniał Kolega Przemek, ale bałem się, że te zmienne mogą mieć słabsze "bebechy" jak na moją "armatę"
Ale skoro Koledzy z doświadczeniem używają i polecają... to nie ma co dłużej zastanawiać
Dziękuję wszystkim za pomoc i poradę.
Pozdrawiam, rednex
Ale skoro Koledzy z doświadczeniem używają i polecają... to nie ma co dłużej zastanawiać
Dziękuję wszystkim za pomoc i poradę.
Pozdrawiam, rednex
Cros Copperhead, a jak się nauczę strzelać... pewnie będzie coś innego