Co o tym sądzicie?

Wszystkie typy wiatrówek sprężynowych

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze

Awatar użytkownika
JesperKyd
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: JesperKyd »

Ot trafił sprzęt na swojego pana i tyle.
Mógł wybrać dużo gorzej. Coś z B z niskimi cyframi co się w jednej dłoni mieszczą.
Wszak na ulicach jakoś tak nie widać samych Mercedesów.
Jest wielu użytkowników Fiat'ów, Daci...
no i coraz więcej technicznej myśli z Azjii i niekoniecznie z Japonii.
BMK40 by Hogan + Hawke Vantage 4-12x40 & BMK20 by JesperKyd + PP 3-12x42AO & MP61 + Mizugiwa 2.5-7x28 & Marksman 2004 & cdn... :)
Awatar użytkownika
RomekS

Post autor: RomekS »

wojtek 18 pisze:T....poświęcę się dla narodu i zakupie tę chinkę a może się okaże że ta wiatrówka jest w miarę dobra bo nie wygląda na jakiś byle co.Najlepiej to sprawdzę wtedy się dowiemy ;)
Oj Wojtek, Wojtek, Święta idą, poczekałbyś, dołożył nieco z portfela "darczyńców" i miałbyś w "miarę dobrą" inną normalną, może nawet używaną wiatrówkę.
Może trafisz...
Dla chcącego nie ma NIC...
Rlyeh

Post autor: Rlyeh »

Oj dobra. Kupił. Każdy z nas kiedyś kupił w ten sposób. Ja tam z chęcią przeczytam opis.
Awatar użytkownika
elgregor

Post autor: elgregor »

Jako , że mam i chinkę i hatsana czuję się upoważniony do zabrania głosu , co niniejszym czynię :P , źle wybrałeś .
Oczywiście moim skromnym zdaniem.
Ostatnio zmieniony 2012-10-09, 21:43 przez elgregor, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej Gerwazy,daj gwintówkę...

Z każdym dniem nieustannie zwiększa się grono osób, które mogą pocałować mnie w d**ę

H 100 stg-stg+alchemia+PP 3-9x40,ch-b4(?)+tasco4x20+genialne pomysły na tuning
Awatar użytkownika
januszmariusz

Post autor: januszmariusz »

Rlyeh pisze: Ja tam z chęcią przeczytam opis.
Dokładnie , też chętnie poczytam a chociaż by z tego powodu że chinka , chince nie jest równa :P
pozdrawiam Janusz
Crosman C1K77+PP 4x32 AO - Iż-38 klasic. B2 po remoncie i ma się dobrze
Nowy nabytek TYTAN GS-750 + Kandar 3-9x40
wojtek 18

Post autor: wojtek 18 »

Oj panowie,panowie ja rozumiem iż hatsan byłby lepszy ale ja bardzo lubię majsterkować ..
Rozumie waszą niechęć do chińskich karabinków ponieważ miałem już chinkę wstyd się przyznać ale od tych karabinków na pewno połowa ludzi zaczynała.
No cóż palce mam wszystkie tak że aż tak zły nie był trafiłem na naprawdę jak to powiedzieć może nie dobry ale mierny karabinek w końcu to było qb 58 i powiem że po włożeniu trochę trudu jak i wysiłku oraz oczywiście pieniążków niebyła to taka kupa złomu i trochę drewna do kominka na zimne wieczory ale karabinek który na 30m trafiał w puszkę po piwie co prawda prawie powtarzalnie no ale cóż w końcu to chinka.
Jego pobyt u mnie minął bardzo szybko z czego jestem bardzo zadowolony i dlatego postanowiłem kupić coś lepszego niekoniecznie drogiego ale mocniejszego i postanowiłem jeszcze się wstrzymać nad zakupem co prawda podoba mi się to b11 bo wydaje się być lepsza od b parę i qb to już chyba styl bardziej karabinków bmk czyli wyższa chińska półka tak mi się wydaje wiec jeszcze pomyśle co wybrać bo jeśli mam wydać sporą ilość gotówki na jakiś bubel to wole dołożyć i kupić coś co będzie u mnie trochę dłużej i będę mógł się cieszyć ze celnego strzelania co najmniej na 50 i więcej metrów..
Tak że pomóżcie mi wybrać coś dobrego :) ;)
Awatar użytkownika
daras
-#Złoty Dobromir
-#Złoty Dobromir

Post autor: daras »

wole dołożyć i kupić coś co będzie u mnie trochę dłużej i będę mógł się cieszyć ze celnego strzelania co najmniej na 50 i więcej metrów..
Zależy co będzie celem.
guntuning.com
wojtek 18

Post autor: wojtek 18 »

Powiedzmy że butelki,puszki to w co można trafić i co się nie rusza a przede wszystkim nie jest zwierzakiem bądź ptakiem ...byle jakie ale w końcu jakieś sumienie mam;)
Awatar użytkownika
maximus

Post autor: maximus »

Myślę że dobrze zrobiłeś czekając jeszcze troszkę aż dozbierasz kasy. Jak już tam będziesz miał ileś gotówki to dawaj cynka do nas a my porozglądamy się za czymś ciekawym po forach.
Diablik + Waver v10 2-10x38