Różne poglądy na strzelanie z ProSporta przez kobietę

Wszystkie typy wiatrówek sprężynowych

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze

Awatar użytkownika
green_thunder

Post autor: green_thunder »

JesperKyd pisze:
Nettle pisze:
green_thunder pisze:...ale czasem też otrzeżwia... :P
No i chyba mi się przyda bo tak się 'napaliłam' na tego Prosporta ;D
Zacznij już ćwiczyć nieco z ciężarkami. :)
Można dokupić "pastorał", tylko mnie trochę śmieszą tacy strzelcy...
Nettle

Post autor: Nettle »

Spokojnie spokojnie do filigranowych nie należę ;] i bardzo dziękuję wszystkim za otwartość co do takich amatorów jak ja ;]
sky
cheng13
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: cheng13 »

Używam całkiem zgrabnego tripoda (PortaAim), więc będzie dużo łatwiej na początek. Pozycja siedząca przy stole, na stole tripod, na tripodzie karabinek. Obok pudełko ze śrutem ..... tylko kawki brakuje :P , .... ale to też da się zrobić na upartego.
orzeszki....koniecznie :)
Awatar użytkownika
maximus

Post autor: maximus »

Wchodzę na forum i patrze a tu ogrom postów nie przeczytanych. Myślę , stało sie coś strasznego albo jakaś sprzeczka bo przecież byłem tu z godzinę temu. Teraz już wiem skąd taka aktywność kolegów ;) . Koleżankę pozdrawiam a jeśli chodzi o ps-a to jeśli stać Cię na taki zakup (czyli ok 2 tys z optyką za używany karabinek) to jak najbardziej polecam. W razie co sprzedasz z małą stratą jak się nie polubicie.
Diablik + Waver v10 2-10x38
Nettle

hehe Tak tak Panowie bardzo uprzejmi :D również pozdrawiam... stać mnie będzie za jakiś czas, ale pora już się do czegoś przymierzyć Dzięki
sky
Janusz FWB

Post autor: Janusz FWB »

Nettle pisze:Witam serdecznie miłośników PS ! Zacznę od tego, że w swoim życiu nie strzelałam zbyt wiele i nie byłam nigdy właścicielką wiatrówki, ale to zamiłowanie już jest tak wielkie, że czas to zmienić ... przeszukując stronki i dokonując wyboru od razu zakochałam się w PS (piękności) tylko doradźcie mi proszę czy PS to dobry wybór jak na pierwszą w życiu wiatrówkę czy powinnam zainwestować w coś tańszego na początek ? Gdzie Panowie nabyliście własnego PS? no i czy mogę liczyć na jakieś lekcje co do dbania o sprzęt czym i jak czyścić itp itd ... Z góry dziękuję za odpowiedź Pzdr
A skąd wiadomo że to kobieta ! ;)

Moim zdaniem to płeć męska Was zwodzi by szybko otrzymać wyczerpujące odpowiedzi.

Tak sobie jakiś Pan wydedukował że jak będzie przez chwilę kobietą to wszyscy rzucą się do klawiatury.

Dlaczego ?

A no dlatego że :

1. Kobiety zakochują się tylko i wyłącznie w butach i sukienkach, czasami w samochodach nawet a może raczej nie swoich. :mrgreen:

2. Kobiety tak nie myślą "czy powinnam zainwestować w coś tańszego", no wybaczcie ! :shock: , raczej zadałaby pytanie "czy kupić coś znacznie droższego" - kobiety z natury są rozrzutne i nie panują nad tym aż do tego stopnia by wyrwało im się niechcący takie pytanie. Raczej kombinowałaby jak namówić swojego mężczyznę na dodatkowe nadgodziny w pracy by zaspokoić swoje potrzeby. :mrgreen:

3. Kobiety tak się nie zwracają do prawdziwych twardzieli jakimi są posiadacze pistoletów i karabinków, "gdzie Panowie nabyliście". Kobieta zwróciłaby się do nas "Gdzie Mężczyźni nabyliście" itd.

Czy się mylę ? ;)
Łuk z badyla i sznurka
Awatar użytkownika
green_thunder

Post autor: green_thunder »

Janusz FWB pisze:
Nettle pisze:Witam serdecznie miłośników PS ! Zacznę od tego, że w swoim życiu nie strzelałam zbyt wiele i nie byłam nigdy właścicielką wiatrówki, ale to zamiłowanie już jest tak wielkie, że czas to zmienić ... przeszukując stronki i dokonując wyboru od razu zakochałam się w PS (piękności) tylko doradźcie mi proszę czy PS to dobry wybór jak na pierwszą w życiu wiatrówkę czy powinnam zainwestować w coś tańszego na początek ? Gdzie Panowie nabyliście własnego PS? no i czy mogę liczyć na jakieś lekcje co do dbania o sprzęt czym i jak czyścić itp itd ... Z góry dziękuję za odpowiedź Pzdr
A skąd wiadomo że to kobieta ! ;)

Moim zdaniem to płeć męska Was zwodzi by szybko otrzymać wyczerpujące odpowiedzi.

Tak sobie jakiś Pan wydedukował że jak będzie przez chwilę kobietą to wszyscy rzucą się do klawiatury.

Dlaczego ?

A no dlatego że :

1. Kobiety zakochują się tylko i wyłącznie w butach i sukienkach, czasami w samochodach nawet a może raczej nie swoich. :mrgreen:

2. Kobiety tak nie myślą "czy powinnam zainwestować w coś tańszego", no wybaczcie ! :shock: , raczej zadałaby pytanie "czy kupić coś znacznie droższego" - kobiety z natury są rozrzutne i nie panują nad tym aż do tego stopnia by wyrwało im się niechcący takie pytanie. Raczej kombinowałaby jak namówić swojego mężczyznę na dodatkowe nadgodziny w pracy by zaspokoić swoje potrzeby. :mrgreen:

3. Kobiety tak się nie zwracają do prawdziwych twardzieli jakimi są posiadacze pistoletów i karabinków, "gdzie Panowie nabyliście". Kobieta zwróciłaby się do nas "Gdzie Mężczyźni nabyliście" itd.

Czy się mylę ? ;)
Dzisiaj 11:47

--------------------------------------------------------------------------------

Post przeczytany, zaproszono koleżankę do "przymiarki"

cytat z postu Chenga...

szowinizm w pełnym wymiarze

No tak nie ma to jak ETYKIETA ... na szczęście ja nie pasuje do modelu "kobiety" którą Pan opisał, a całe to "śledztwo" bardzo mnie rozbawiło - dziękuję ... Radziłabym traktować ludzi indywidualnie a mniej generalizować...
Pozdrawiam Natalia
sky
Janusz FWB

Ja nikomu nie ufam ;)

Sam codziennie rano sprawdzam czy jestem facetem bo sobie też nie ufam :mrgreen:

I teraz moja kolejna obawa bo kobieta po moich słowach by się trochę zdenerwowała, a tu co się dzieje - śmiejemy się i jesteśmy rozbawieni ;)

No ja czekam na to strzelanie z kolegami z forum :D
Łuk z badyla i sznurka
Awatar użytkownika
Hiszpan63
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Hiszpan63 »

Janusz FWB pisze:No ja czekam na to strzelanie z kolegami z forum
My czekamy na Twoje strzelanie i z karabinu i z pistoletu i co ?? :mrgreen:
Janusz FWB pisze:Ja nikomu nie ufam

Sam codziennie rano sprawdzam czy jestem facetem bo sobie też nie ufam
Sprawdzaj , sprawdzaj , bo okaże się że zazdrościsz jak "kobieta kobiecie" powodzenia na forum ... :mrgreen:
Janusz FWB pisze:I teraz moja kolejna obawa bo kobieta po moich słowach by się trochę zdenerwowała, a tu co się dzieje - śmiejemy się i jesteśmy rozbawieni
... no chyba troszkę przeginasz Janusz :/ ... może lepiej już nie zabieraj głosu w temacie ??

cheng13, Jarek : .... zrób strzelanko z Natalią i sesję fotograficzną dla niedowiarków ... :P
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam :! ... często nie tam , gdzie celujemy :lol: ;)
Awatar użytkownika
maximus

Na tym wybrzeżu to mają szczęście. U nas kobity nie strzelają :(
Janusz FWB

Hiszpan63 pisze:My czekamy na Twoje strzelanie i z karabinu i z pistoletu i co ?? :mrgreen:
Hiszpan63

Moje strzelanie jest tutaj

http://www.youtube.com/user/JanuszG1000
Łuk z badyla i sznurka
cheng13
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: cheng13 »

Hihi, ma być sesja foto? Dwa profile i auface ?
Najlepiej .... to zapraszam na wybrzeże i sami postrzelacie i tarczki i fotki :)
Nie rozumiem skąd takie zdziwienie, że kobieta i że strzela. Przecież w końcu Kopernik była kobietą .... i Maria Skłodowska-Curie też :)

PS. Janusz, piękne wyniki na 10m !! Gratulacje :)
orzeszki....koniecznie :)
Nettle

Mam nadzieję, że już wkrótce Panowie się przyzwyczają i co poniektórzy "twardziele" nabiorą więcej zaufania :) ... co do strzelania hmm powiedzmy rodzę się na nowo i cieszę się, że są tu osoby, które pomogą ... co do tańszej wiatrówki - swojej nie posiadam, a chciałabym już zacząć ćwiczyć więc może jednak skusić się na coś innego ? marzenie PS musi trochę jeszcze zaczekać zaś z drugiej strony nie lubię wydawać na coś co nie do końca by mnie zadowoliło Pożyjemy zobaczymy
sky
Awatar użytkownika
maximus

No to polecam na poczatek HW 30 lub hw 50 + Doc. W razie dozbiernia do ps-a bez problemu sprzedasz i nie stracisz zbyt wiele.