Można dokupić "pastorał", tylko mnie trochę śmieszą tacy strzelcy...JesperKyd pisze:Zacznij już ćwiczyć nieco z ciężarkami.Nettle pisze:No i chyba mi się przyda bo tak się 'napaliłam' na tego Prosporta ;Dgreen_thunder pisze:...ale czasem też otrzeżwia...
Różne poglądy na strzelanie z ProSporta przez kobietę
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
-
-
- Ściepnik
-
Wchodzę na forum i patrze a tu ogrom postów nie przeczytanych. Myślę , stało sie coś strasznego albo jakaś sprzeczka bo przecież byłem tu z godzinę temu. Teraz już wiem skąd taka aktywność kolegów
. Koleżankę pozdrawiam a jeśli chodzi o ps-a to jeśli stać Cię na taki zakup (czyli ok 2 tys z optyką za używany karabinek) to jak najbardziej polecam. W razie co sprzedasz z małą stratą jak się nie polubicie.

Diablik + Waver v10 2-10x38
-
-
A skąd wiadomo że to kobieta !Nettle pisze:Witam serdecznie miłośników PS ! Zacznę od tego, że w swoim życiu nie strzelałam zbyt wiele i nie byłam nigdy właścicielką wiatrówki, ale to zamiłowanie już jest tak wielkie, że czas to zmienić ... przeszukując stronki i dokonując wyboru od razu zakochałam się w PS (piękności) tylko doradźcie mi proszę czy PS to dobry wybór jak na pierwszą w życiu wiatrówkę czy powinnam zainwestować w coś tańszego na początek ? Gdzie Panowie nabyliście własnego PS? no i czy mogę liczyć na jakieś lekcje co do dbania o sprzęt czym i jak czyścić itp itd ... Z góry dziękuję za odpowiedź Pzdr

Moim zdaniem to płeć męska Was zwodzi by szybko otrzymać wyczerpujące odpowiedzi.
Tak sobie jakiś Pan wydedukował że jak będzie przez chwilę kobietą to wszyscy rzucą się do klawiatury.
Dlaczego ?
A no dlatego że :
1. Kobiety zakochują się tylko i wyłącznie w butach i sukienkach, czasami w samochodach nawet a może raczej nie swoich.

2. Kobiety tak nie myślą "czy powinnam zainwestować w coś tańszego", no wybaczcie !

3. Kobiety tak się nie zwracają do prawdziwych twardzieli jakimi są posiadacze pistoletów i karabinków, "gdzie Panowie nabyliście". Kobieta zwróciłaby się do nas "Gdzie Mężczyźni nabyliście" itd.
Czy się mylę ?

Łuk z badyla i sznurka
-
Dzisiaj 11:47Janusz FWB pisze:A skąd wiadomo że to kobieta !Nettle pisze:Witam serdecznie miłośników PS ! Zacznę od tego, że w swoim życiu nie strzelałam zbyt wiele i nie byłam nigdy właścicielką wiatrówki, ale to zamiłowanie już jest tak wielkie, że czas to zmienić ... przeszukując stronki i dokonując wyboru od razu zakochałam się w PS (piękności) tylko doradźcie mi proszę czy PS to dobry wybór jak na pierwszą w życiu wiatrówkę czy powinnam zainwestować w coś tańszego na początek ? Gdzie Panowie nabyliście własnego PS? no i czy mogę liczyć na jakieś lekcje co do dbania o sprzęt czym i jak czyścić itp itd ... Z góry dziękuję za odpowiedź Pzdr![]()
Moim zdaniem to płeć męska Was zwodzi by szybko otrzymać wyczerpujące odpowiedzi.
Tak sobie jakiś Pan wydedukował że jak będzie przez chwilę kobietą to wszyscy rzucą się do klawiatury.
Dlaczego ?
A no dlatego że :
1. Kobiety zakochują się tylko i wyłącznie w butach i sukienkach, czasami w samochodach nawet a może raczej nie swoich.![]()
2. Kobiety tak nie myślą "czy powinnam zainwestować w coś tańszego", no wybaczcie !, raczej zadałaby pytanie "czy kupić coś znacznie droższego" - kobiety z natury są rozrzutne i nie panują nad tym aż do tego stopnia by wyrwało im się niechcący takie pytanie. Raczej kombinowałaby jak namówić swojego mężczyznę na dodatkowe nadgodziny w pracy by zaspokoić swoje potrzeby.
![]()
3. Kobiety tak się nie zwracają do prawdziwych twardzieli jakimi są posiadacze pistoletów i karabinków, "gdzie Panowie nabyliście". Kobieta zwróciłaby się do nas "Gdzie Mężczyźni nabyliście" itd.
Czy się mylę ?
--------------------------------------------------------------------------------
Post przeczytany, zaproszono koleżankę do "przymiarki"
cytat z postu Chenga...
szowinizm w pełnym wymiarze
No tak nie ma to jak ETYKIETA ... na szczęście ja nie pasuje do modelu "kobiety" którą Pan opisał, a całe to "śledztwo" bardzo mnie rozbawiło - dziękuję ... Radziłabym traktować ludzi indywidualnie a mniej generalizować...
Pozdrawiam Natalia
Pozdrawiam Natalia
sky
-
Ja nikomu nie ufam
Sam codziennie rano sprawdzam czy jestem facetem bo sobie też nie ufam
I teraz moja kolejna obawa bo kobieta po moich słowach by się trochę zdenerwowała, a tu co się dzieje - śmiejemy się i jesteśmy rozbawieni
No ja czekam na to strzelanie z kolegami z forum

I teraz moja kolejna obawa bo kobieta po moich słowach by się trochę zdenerwowała, a tu co się dzieje - śmiejemy się i jesteśmy rozbawieni

No ja czekam na to strzelanie z kolegami z forum

Łuk z badyla i sznurka
-
- Ściepnik
My czekamy na Twoje strzelanie i z karabinu i z pistoletu i co ??Janusz FWB pisze:No ja czekam na to strzelanie z kolegami z forum

Sprawdzaj , sprawdzaj , bo okaże się że zazdrościsz jak "kobieta kobiecie" powodzenia na forum ...Janusz FWB pisze:Ja nikomu nie ufam

... no chyba troszkę przeginasz JanuszJanusz FWB pisze:I teraz moja kolejna obawa bo kobieta po moich słowach by się trochę zdenerwowała, a tu co się dzieje - śmiejemy się i jesteśmy rozbawieni

cheng13, Jarek : .... zrób strzelanko z Natalią i sesję fotograficzną dla niedowiarków ...

Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam
... często nie tam , gdzie celujemy

HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam

-
-
Hiszpan63Hiszpan63 pisze:My czekamy na Twoje strzelanie i z karabinu i z pistoletu i co ??![]()
Moje strzelanie jest tutaj
http://www.youtube.com/user/JanuszG1000
Łuk z badyla i sznurka
-
- Ściepnik
Hihi, ma być sesja foto? Dwa profile i auface ?
Najlepiej .... to zapraszam na wybrzeże i sami postrzelacie i tarczki i fotki
Nie rozumiem skąd takie zdziwienie, że kobieta i że strzela. Przecież w końcu Kopernik była kobietą .... i Maria Skłodowska-Curie też
PS. Janusz, piękne wyniki na 10m !! Gratulacje
Najlepiej .... to zapraszam na wybrzeże i sami postrzelacie i tarczki i fotki

Nie rozumiem skąd takie zdziwienie, że kobieta i że strzela. Przecież w końcu Kopernik była kobietą .... i Maria Skłodowska-Curie też

PS. Janusz, piękne wyniki na 10m !! Gratulacje

orzeszki....koniecznie 

-
Mam nadzieję, że już wkrótce Panowie się przyzwyczają i co poniektórzy "twardziele" nabiorą więcej zaufania
... co do strzelania hmm powiedzmy rodzę się na nowo i cieszę się, że są tu osoby, które pomogą ... co do tańszej wiatrówki - swojej nie posiadam, a chciałabym już zacząć ćwiczyć więc może jednak skusić się na coś innego ? marzenie PS musi trochę jeszcze zaczekać zaś z drugiej strony nie lubię wydawać na coś co nie do końca by mnie zadowoliło Pożyjemy zobaczymy

sky
-